Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ilyen esetben is be kellene...

Ilyen esetben is be kellene oltatnom magamat most a 3. covid oltással?

Figyelt kérdés

Egy hónapja kaptam meg az első oltásomat. Ráadásul egy dózisút kaptam. Akkor ha jól gondolom, ez nálam olyan, mint másnál a 2. oltás. A másnál 3. oltás lenne nekem a második. (Hú az oltóponton majd magyarázkodhatok, mert szerintem elsőre nem fogják érteni...)

A médiában folyton ezt a 3. oltást nyomják. De emlékeztető oltásnak is mondják. Ha emlékeztető, nem kellene egy kis időnek eltelnie nálam? Rögtön egy hónap után már mehet is? Egy hónapja még egyáltalán semmilyen oltásom nem volt.

2021. dec. 30. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát ha Damu meg Csollány sorsára akarsz jutni, akkor mindenképp.
2021. dec. 30. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan, hogy Damu Roland 2-szer volt oltva?

És az, hogy nyár óta betegeskedett, ezért nem kaphatta a 3.-at? Természetesen ugye nem nyáron kapta a második szurit?

[link]

Csollányról meg a mai napig csak azt tudják szajkózni, hogy oltásellenes volt. Senki sem meri kimondani/leírni, hogy nem oltatta magát. Viszont jó eséllyel nem vállalhatott volna munkát oltás nélkül.

2021. dec. 30. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!