Ha a maszkom nem véd engem, sőt, tőlem se a
környezetemet, akkor hogy lehet, hogy maszkozós
időszakban érezhetően sokkal ritkábban kapok el
felsőlégúti fertőzéseket?
10-es! 8-as voltam, azt állítottam, hogy a rosszul illeszkedő, egyrétegű textil maszk nem véd. Másfajta, jobb minőségű maszkok, helyesen hordva, viszont igen. Cáfold meg, okostojás! Mert eddig érvet nem hallottunk tőled, igazából azt sem lehet azonosítani, hogy a maszkviselés pártján vagy vagy ellene. Én, elárulom, mert látom, hogy szövegértelmezésben erős segítségre szorulsz, a maszkviselés pártján állok, amennyiben az jófajta maszk és helyesen hordják.
2021. dec. 30. 23:59
Mert szerinted az egyrétegű textilmaszk semmit nem ér mi kedves utolsó, mikor bizonyított teny, hogy igen mi? Ne akard már lejáratni magad ezzel a kamu okoskodással
2021. dec. 31. 09:20
12, te nem mondtál eddig egy érvet sem. Az én érveim: ha egy maszk nem illeszkedik, akkor a vírusokat is tartalmazó nyálcseppek ugyanúgy kijutnak a külvilágba. Plusz, ha a maszk egyrétegű textil maszk, akkor könnyen átnedvesedik, és nem, vagy kevésbé fogja meg a nyálcseppek, aeroszolokat. Egy jól illeszkedő többrétegű sebészeti maszk, amíg át nem nedvesedik, meg fogja a vírusokat hordozó nyálcseppeket. Nem véletlenül viselik a sebészek kötelezően műtét közben. Az FFP2 maszkok ennél is jobban védenek. Kísérletekkel is bizonyították. Álláspontod még mindig nem azonosítható, érveid nincsenek, sajnállak, amiért ahelyett, hogy segítő szándékkal lennél jelen ezen az oldalon, a megkeseredésed és a frusztrációidat éled ki. A megnyilvánulásaid kizárólag téged minősítenek, állításaid rád vonatkoznak.
2021. dec. 31. 11:32
Jah persze, utólag színezni a sztorit nagyon elegáns :D
" rosszul illeszkedő, egyrétegű textil maszk nem véd"
Azt a maszkot meg kell igazitani és máris nem fog rosszul illeszkedni. A sebészeti maszk teljesen más, mint amit árulnak eü maszk, felrakni is máshoz kell és a célja is más.
Te azt állítottad, hogy a textil maszk nem véd, ami szimpla ferdítés, pláne, hogy a részleteket utólag költötted hozzá. A sebészeti maszk sem véd, ha sz.rul használják, de a textil maszk is ugyanúgy véd, ha jól használják. A többi felesleges ferdítes na puszi
2021. dec. 31. 11:38
14, nem utólag írtam hozzá plusz infókat, 8as számú kommentem szó szerint: "Az egyrétegű, rosszul illeszkedő textil maszk nem véd" Ezt te úgy értelmezted, mintha azt írtam volna, hogy a textil maszk nem véd. Ilyent pedig nem írtam soha, sehol. Szövegértés egyes, kispajtás, arcodból vegyél vissza, majd akkor gyere ide kommentelgetni, ha sikerrel leraktad magyarból az érettségit. Hajrá!
2021. dec. 31. 11:45
Attól, hogy te nem tudod értelmezni a komplexebb mondatokat és ezt kivetíted másra, még nem más a h.lye barátom :)
"Az egyrétegű, rosszul illeszkedő textil maszk nem véd"
Megsúgom, ezzel azt írod, hogy a rosszul illeszkedő textilmaszk nem véd. Ha rosszul illeszkedik, akkor igazítsd meg, másrészt bizonyitott tény, hogy véd a textilmaszk.
Hogy téged idézzelek: Szövegértés egyes, kispajtás, arcodból vegyél vissza, majd akkor gyere ide kommentelgetni, ha sikerrel leraktad magyarból az érettségit. Hajrá
2021. dec. 31. 12:10
16, attól, hogy te itt görcsösen erősítgeted, még nem lesz igazad. Nevetséges vagy, hogy azzal érvelsz, hogy olyasmiket próbálsz a számba adni, amiket soha nem állítottam, így próbálod meg elkenni, hogy mennyire képtelen vagy szöveget értelmezni. De csak tessék, folytasd nyugodtan, ha ennyire szeretsz értelmetlenül fröcsögni, én kiszálltam, ahhoz nem vagy elég intelligens, hogy vitatkozzam veled. Sajnállak azért, amilyen ember vagy, meg a sok bántalom miatt, amit gondolom elszenvedsz másoktól, ha máshol nem tudod kitölteni az indulataidat.
2021. dec. 31. 13:13
Magyarul nem tudod megvédeni az ugazad, ezért átmész ilyen aggressziv támadó stílusba, mért máshogy nem tudsz semmit elérni :)
A többi kisebbségi érzesed ne másra vetítsd ki, hanem nézz szembe vele
2021. dec. 31. 13:23
"Te azt állítottad, hogy a textil maszk nem véd"
Ember, minek erőlködsz ennyire? Te voltál, aki rosszul értelmezted a másik kommentelő szavait, emiatt felsültél a reakcióddal, de ezen már nem tudsz változtatni. Engedd el!
2021. dec. 31. 13:34
Nem értelmeztem félre, ő nem tud megfelelően dogalmazni. Talán ezentúl jobban odafigyel és nem égeti be magát
2021. dec. 31. 13:38
Kapcsolódó kérdések: