Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vannak itt olyan személyek,...

Vannak itt olyan személyek, akik meg kapták a védőoltásokat és utána olyan mellékhatások jöttek elő amire nem számított, és a mai napig ezekkel kell együtt élni-e, és az orvosok is csak rázzák a fejüket, hogy nem tudnak ellene tenni semmit?

Figyelt kérdés

Mellékhatások.

Fejfájás, menstruációs bajok, mellkasi fájdalom szív tájékán, ki ütések a testen... stb...

El térve attól, hogy ki milyen fajta vakcinát kapott.

Egyre több embert ismerek meg személyesen, akik meg kapták az első és második oltást, és azóta rosszabb állapotban vannak, mint az oltás előtt.

Sajnos én is.

2021. dec. 29. 16:58
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/171 anonim ***** válasza:
15%

"Pár százezres értékeket látsz több milliós országokból...szòval viszonyítani tudni kellene."

Akkor viszonyítsál: ahhoz is, hogy az egész világ leállt egy időre, így ennyi a halott, hogy az egész világ távolságot tartott és tart újra és újra, ha kell, így ennyi a halott, hogy az egész világ maszkot hord, így ennyi a halott, hogy az egész világ (értelmesebbik része) igyekszik beoltatni magát, így ennyi a halott.

2022. jan. 1. 14:20
 112/171 anonim ***** válasza:
61%
Akkor mièrt lehet az, hogy egy csalàdon belül ahol egy hâztartàsban laknak, egy-kèt családtag elkapta, a többi nem? Kismillió ilyen eset van-! Egy háztartàsban egy légtérben mozgolódò emberek között maszkviselés nélkül kaptàk el egyesek igen és egyesek nem, mifèle magyarázatod van erre biológusként??Ha csak nem az, hogy ez immunrendszer és sok más egyéb függvénye is. Ezért lezárni mindent ès szétcsapni egy egész gazdasàgot, egzisztenciákat, semmi értelme nem volt, és igen nem hiszem hogy ruhaboltok meg èttermek bezáràsa bármilyen kulcsfontossàgù szerepet játszana a pandèmia kezelésben. Collateral damage fogalmát ismered? Gondolom nem. Járulékos veszteség, járulékos károkozást jelent. Javaslom nézz utána, hogy ennek az àllamvezetésben meg pandémia kezelésben milyen közigazgatàsi szerepe van.
2022. jan. 1. 14:36
 113/171 anonim ***** válasza:
32%

Nem lehetne a demagóg dumakat nélkülözni? hogy javaslom nézz utana? En is mióta javaslom, hogy nézz utána merre van a biosz könyved, nem teszed.

"Egy háztartàsban egy légtérben mozgolódò emberek között maszkviselés nélkül kaptàk el egyesek igen és egyesek nem, mifèle magyarázatod van erre biológusként??"

A cseppfertőzésnek ez a sajátossága. Mivel a vírus úgy terjed, hogy tüsszentesz például és a nyalon utazva, így matematikailag elég nagy esélye van, hogy sosem talalkozol vele. Vagy ha igwn, akkor az elég inokulum, hogy el is tud benned szaporodni

2022. jan. 1. 14:51
 114/171 anonim ***** válasza:
71%

Mostmár a biológusnak kevesebb pipája van, mint nekem (hacsak nem jártam úgy, hogy már nekem is kevesebb van), így nem kevertek össze. Engem szoktatok autoimmunosnak nevezni rossz helyesírással meg hipochondernek, de azt magatok se tudjátok, így látatlanban miért...

A biológus jókat ír, csak olykor a stílusával van probléma, de azt is meg lehet érteni.

Miért van az vajon, hogy egyik ismerősömnek se lett baja egyik oltástól se? A fiatalok zömének volt oltási reakciója, de nem mindenkinek, az idősebbeknek kevésbé, ritkábban. Ennyi. Senki se "betegeskedik" az oltás óta, nem kap el egyéb felsőlégúti betegségeket, mint régebben, ha elkapta a COVID-ot, enyhe volt, főleg, ha pár hónapon belüli a legutóbbi oltása.

Egy-két emberrel személyesen is találkoztam, aki oltástagadó (COVID-oltás-tagadó), de mellesleg még ők se meséltem rémtörténeteket.

Minden ronokon háromszor oltott és a legközelebbi barátaim is.

Van egészsésügyis rokonom. Nekem nagyon javasolta az mRNS oltást harmadikként, főleg az egészségi állapotom miatt. Ő és a családja háromszor oltott. Szóba került a COVID és hangját emelve mondta, hogy ha mindenki oltatna, nem lenne probléma. KÓRHÁZBAN DOLGOZIK!! Ja, az utcán felveszi a maszkot, méghozzá FFP2-t. Tavaly, amíg nem volt oltás, nem találkozhattunk, de amióta be vagyunk oltva mindannyian, felhívott magukhoz az ünnepekkor.

Miért van szerintetek mindez? Tényleg érdekelne az oltástagadók objektív válasza erre.

Amúgy ha gyógyszer lenne, azzal ugyanaz lenne a problémátok, hogy kísérleti, biztos mérgezni akarnak minket stb.

Ha a sokak kedvenc Ivermectin-je lett volna a befutó, a többség azt támadná.

Inkább örüljetek, hogy nem halt meg senkitek és nem kell beteg szívvel, heges tüdővel, aluszékonysággal élnie ismerősötöknek a COVID után. Sokunk ismerősi köre kevésbé szerencsés.

2022. jan. 1. 15:38
 115/171 anonim ***** válasza:
74%

#114! Téged nem autoimmunosnak szoktunk nevezni, hanem autistának, mert te írtad, hogy az vagy.

Már csomó kérdésnél leírtuk neked, azért van, mert nekünk kevésbé szerencsés az ismeretségi körünk, mint a tiéd, és elég sokan élnek oltási mellékhatásokkal. Bocs, hogy Covidban nem halt meg senkim, nem tehetek róla.

Eü.-s rokonodnál valószínűleg azért van, mert tudja, hogy sz.rt se ér az oltás. Különben nem hordana utcán maszkot, hisz VÉDETT ugye😉Amúgy feltételezem, hogy van olyan jófej, hogy mások védelmében hordja, mivel erősen ki van téve fertőzésnek a kórházban, nem akar szuperterjesztő lenni. Ezek szerint odáig is eljutott agyban, hogy az oltott se fertőz kevésbé, ha covidos, ezért piros pont neki. Mondjuk az utcán hordani elég túlzás, szóval lehet, hogy csak fázik az orra. Olyankor én is felhúzom.😉

"Amúgy, ha gyógyszer lenne..." Minek kérdezel, ha te válaszolsz magadnak? Nem, képzeld, azzal nem lenne bajom, ezt is kiveséztük már párszor. De nem gyógyszer, hanem oltás.

Itt ez az első és utolsó komment, amit neked írok, nincs kedvem meddő vitákhoz. A másfél pipás haverod már épp eléggé lezsibbasztott itt mindenkit. Beszélgess inkább vele, ő biztos örülni fog neked.

2022. jan. 1. 16:10
 116/171 anonim ***** válasza:
75%

115

Autoimmunosnak is szoktak nevezni. Vagy.. most egyesek lebuktak, hogy még valakivel összekevernek. Eddig is volt egy ilyen gyanúm.

Egy autista, mivel sokszor filmnézés vagy akár bulizás helyett ismeretterjesztő témákba ássa bele magát, ezért az átlag laikusnál sokkal inkább otthon van egyes témákban. Ezt be kellene ismerned akkor is, ha amúgy lenézel minket. Nem kellene lenézned minket, de mindegy, valószínűleg munkatársként te vagy az, akin érezni, hogy bizonyos embereket úgy is lenéz, hogy az semmi "rosszat" nem tesz.

Ha gyógyszer lenne, azt miért nem elleneznéd? Vírusok ellen nagyon sok esetben nincs hatékony gyógyszer vagy ha valamennyire hatékony is, már a legelején el kell kezdeni a szedését. Én milliószor inkább választok egy védőoltást, még ha 30%-ára is csökkenti csak a veszélyt, mint egy gyógyszert, aminek ugyanúgy lehet mellékhatása, cserében ki tudja, hat-e.

Nem 100%-os hatékonyságú a COVID oltás. Mondj egy oltást, ami 100%-os hatékonyságú! Igen, sok kórokozó már nincs közöttünk, mert MINDENKI oltva van ellene. Ha valahonnan berobbanna közénk a torokgyík, én a spórolt pénzemet rátenném, hogy sokakat megbetegítene és sok esetben meg is ölne, pedig mind oltva vagyunk ellene.

Egész egyszerűen az "immunerősítők" által megtévesztett, a saját szervezetéről sokszor semmit se tudó laikus embertömeg 100 év után most találkozik először azzal, hogy hogyan működik egy világjárvány, milyen intézkedések létezhetnek, mi az a maszk, hogyan működik egy oltás, mit jelent az, hogy nem 100% biztonság, hanem csak az ESÉLYEK csökkentése. (A matekkal sincsenek tisztában az emberek.)

2022. jan. 1. 16:23
 117/171 anonim ***** válasza:
73%

Ha van instagramod, akkor nézd meg a roozlee felhasználó profilját, selfie az intenzívről, miközben lógnak ki belőle a csövek. És oltott. Ö îrja ezt és közli őszintén. Szóval milyen megoldást hoz az oltàs..?Ha nincs instàd, akkor jobb híján elhiszed nekem. Tudod az a baj, hogy te leírod hogy ezt ismersz, azt ismersz, én meg másokat ismerek màs történettel. Én nem feltételezem, hogy te ezeket bekamuzod, akkor légyszíves te is add meg nekem a tiszteletet, hogy nem hiszel hazugnak, nekem sincs okom kamuzni. Russian Roulette mint mondtam. Vagy nem lesz semmi bajod az oltàstól, vagy lesz. De ez a akkor 'hulljon a férgese, miközben én meg verem a mellem rá hogy nem lett töle bajom' hozzáállàs nem valami emberséges. Mert aki meg szerencsètlenebbül járt arra legyintenek egyet, elmondják h hàt ez van, amùgy is volt valamu alapbetegsége az ipsének, a statisztikàba belefèr, ettől még fa#a ez az oltogatàs. Mégegyszer: nem vagyok oltàsellenes. De ez a kényszerítés, nyomàsgyakorlàs, szekálàs, okoskodàs meg 4ik oltàs, 6ik oltàs, 3havonta lejárò oltás, dolgozni nem jöhetsz, ha nem oltasz èsatöbbi màr nagyon túllő a célon. Mindenki foglalkozzon màr saját magával. Eltudja mindenki dönteni magànak, higgyètek el. Ha valaki alap járaton sem foglalkozott az egészségével akkor most mit vár? A legtöbb ember azt hiszi hogy 2 darab szalámis szendvics meg ebédre egy adag perkelt fedezi a vitaminbevitelt, a legtöbben hetekig hónapokig semmilyen zöldségfélét nem fogyasztanak, k2 vitamin hiànyuk van és nem is tudnak róla. Én azonkívül, hogy sok mindenre odafigyelek most éppen 65ezer ft ot àldoztam egy teljes körű vérvételre, amiben a D-vitamin szint is benne van. Emberek, valamit valamiért. Az egészségért tenni kell, az nem ùgy van hogy jön egy Virus és ledönt a lábamról, talán meg kellene kérdezni az embernek magától, hogy erre vajon miért kerülhetett sor, milyen volt a fizikai egészségem egyáltalân mikor megtalált az a vírus, odafigyeltem eléggé magamra alapszinten?? már szerencsétlen 5 éveseket oltanak, minek?? Csecsemők mikor kerülnek sorra? 60/65 èv felett azt mondom, hogy ott már el kell jobban gondolkodni, na de hogy egy tizenévest miért nem lehet békén hagyni? Elkapja, átmegy rajta kész. Sokkal erősebb immunitàsra tesz szert mintha oltottàk volna.

Ès mégegyszer: ha nem vagy laktóz érzékeny akkor tejtől semmi bajod, van azonban kis millió ember aki nem tudja megemészteni ès beteg tőle. Most akkor levennèd a polcokról a laktózmentes tejet és elkezdenèd őket ócsárolni, hogy miért nem vedelik a normált?? Találd meg az összefüggést..

2022. jan. 1. 16:26
 118/171 anonim ***** válasza:
78%

Itt nincs egyetlen biológus kutató sem, legalább is a válaszolók közül. Az, aki annak mondja magát csak egy szerencsétlen flótás, hazudozik össze-vissza, lerí róla, hogy fingja nincs egyáltalán semmilyen területen a virológiához, meg úgy máshoz sem.

A matematikai esély latolgatást pedig hagyjuk meg a matematikusoknak, mert a covid vakcinák eredményessége és hatásossága kb. olyan, mint az influenza elleni. Az sem ér semmit. Nem is csoda, hogy az emberek 90%-a rá sem hederít arra sem, a covid vakcinák sorsa is az lesz, hacsak nem raknak össze egy hatásosat. Addig meg marad az immunrendszer, elővigyázatos és lehetőleg egészséges(ebb) életmód.

2022. jan. 1. 16:31
 119/171 anonim ***** válasza:
36%

Imback

Ember!

Matematikai esélyekről van szó!

Hány ember is él heges tüdővel, tönkrement szívvel, hány sportolói karrier szakadt meg, hányan nem képesek annyira koncentrálni, hogy tanuljanak, dolgozzanak poszt-COVID miatt? Hány ember robbant le talán örökre poszt-COVID miatt, függetlenül attól, hogyan étkeztek vagy mennyire éltek egészségesen előtte?

Ehhez képest hány embernek is lett baja az oltások miatt? Minimális? Amennyinek az Advil Ultrától is baja lesz, mert kijön egy mellékhatás? Na ugye.

A krónikus betegségeidre is szeded a gyógyszert. Miből gondolod, hogy annak kisebb a kockázata, mint a COVID-oltásnak?

Egyébként Imback, a logikáddal... Azzal, hogy oltatsz, másokat is védsz. Neked ESETLEG nem lesz bajod a COVID-tól, de apumnak vagy nekem igen. Vered a melled, hogy neked nem lesz.

Matematikai esélyekről beszélünk.

2022. jan. 1. 16:33
 120/171 anonim ***** válasza:
33%
Súlyos beteg nagyszülők neveltek, miattuk nem egy évben megkaptam az influenza elleni védőoltást. Érdekes, hármunk közül egyikünk sem lett influenzás. Pedig én már a szó kimondásától is mindent elkapok és miután 2 hét alatt elmúlik, egy rakás autoimmun cucc marad vissza. Érdekes, az influenzást az oltás éveiben nem. Mily meglepő.
2022. jan. 1. 16:41
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!