Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Voltál már Covidos?

Voltál már Covidos?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Bár lehet hogy voltam, de nem tudok róla, mert akkor annyira gyenge volt. Viszont lehetőségem lett volna lenni, mert sokszor voltam olyan társaságban, ahol a társaság egy vagy több tagja igazoltan covidos volt.
2021. dec. 27. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam. Mindkét gyermekünk volt, egy háztartásban élünk és nem kaptam el.
2021. dec. 27. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem voltam és biztos hogy nem is leszek!
2021. dec. 27. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
42%

Kétszer + azonkívül háromszor voltam szoros kontakt.

Először még bőven a hivatalos megjelenése előtt, a létező összes tünettel (kórház nélkül + másfél hónapig köhögtem), másodszor pedig 1 hónapja (5 nap takonykór, 5 nap enyhe nehézlégzés). Az első után volt 3 hónap post covid (akkor még azt sem tudták, micsoda, így nem rettegtem tőle, hogy kifulladok lépcsőre, vagy dombra fel, vagy időnként leterít fél napra egy fura fáradtság a semmiből, egyszerűen csak ráhagytam és elmúlt magától), a második után volt némi agyköd és ennyi. Nem vagyok oltva, így a második alkalmával a "híreket olvasva" meg kellett volna írnom a végrendeletem...

30-as F

2021. dec. 27. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
88%
Tudtommal nem. Tesztelve kétszer voltam (nem tünetek miatt, hanem mert kellett valamihez), az mindkettő negatív lett.
2021. dec. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!