Moderna mellékhatások, úgy hogy voltál már covidos?
Figyelt kérdés
Megkaptam a Moderna oltást, hát valami borzalmas volt. Magas láz, iszonyat fejfájás, olyan gyengeség, hogy az ágyból nem tudtam kikelni. Olvastam, hogy aki korábban megkapta a covidot annál hasonlóképp szokott alakulni, meg tudjátok esetleg erősíteni? Mire számíthatok a második adagnál? (Az a röhej, hogy maga a covid ehhez képest nálam annyi volt, hogy egy napig fájt a torkom...)2021. jún. 6. 08:40
1/3 anonim válasza:
Így van. Normális reakciód volt. Ha már vannak antitestek, akkor a tested így küzd meg az oltással. A második oltás az már meg se fog kottyanni.
2/3 anonim válasza:
Az első után kb. egy napig fájt a fejem és fáradt voltam, nem volt vészes, egy fájdalomcsillapítóra elmúlt, a teendőimben nem akadályozott.
A második után semmi mellékhatásom nem volt, csak a karom dagadt be és fájt pár napig (az első után is, de szintén nem volt nagy ügy).
A barátom is átesett a covidon és ő is modernát kapott, az első után semmi mellékhatást nem tapasztalt, a második után hőemelkedése volt kb. másnap délig.
3/3 anonim válasza:
Én covidos voltam áprilisban.. májusban kaptam de nem Modernát hanem a Pfizert.. nem voltak durva mellékhatások. Karfájdalom 2-3 nap, hőemelkedés és az egyik nyaki nyirokcsomóm megduzzadt. De elmúltak viszonylag hamar a mellékhatások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!