Pfizer-oltás utáni hónapokig elhúzódó fej- és izületfájdalmat más is tapasztalt?
Nekem a második oltás után voltak ilyen panaszaim, korábbi Covid-fertőzés után nem voltak ilyen problémáim. Különben is csak náthaszerű tünetekkel átvészeltem a fertőzést, pedig akkor még oltva se voltam.
Nem tudom, mi tévő legyek a harmadik oltást illetően. Ha ilyen durva mellékhatásai voltak, nem mentesülhetek egészségügyi okok miatt a harmadik oltás alól?
Nagyon sok embenél nem okoz semmit vagy csak nagyon kis tünetet, de sok ember meg nagyon keményen vészeli át és sok szörnyűséget átkell vészelni.
Már aki átvészeli mert sokan bele is halnak, csak ezt nem reklámozzák.
AZ a baj hogy ez még csak most van a kisérleti stádiumban és senki nem tud semmit.
Persze védeni kell a mundér becsületét, de felelősséget nem vállal senki.
A Pfizer mellékhatásai, csoportban nagyon sokan és őszintén leírják hogy mik a panaszok és a tünetek.
Nem tapasztaltam ilyet és senki más sem a környezetemben, mindenkit pfizerral oltottak, többségüket háromszor.
Fura, hogy csak a gyakorin és a facebook csoportokban léteznek ezek...
Mindenesetre jobbulást, akármi is okozza!
“ Fura, hogy csak a gyakorin és a facebook csoportokban léteznek ezek..”
Nincs semmi fura. Én is ezt hinném, ha nem a kollégám a családtagjáról mondta volna. Ha valami viszonylag ritkán történik, akkor csak hírekből/interneten tudsz róla.
Gondolom családirtás sem volt a környezetedben, a hírekben mégis hallani róla. Ez nem jelenti azt, hogy csak kitalált dolgok.
Meg vannak rendesen etetve az emberek ezzel a virussal és oltással.
SZinte csak azt hiszik el amit a médiába tömnek a fejökbe.
De, határozottan fura nekem, jelenleg kb 150 embert tudok mondani, akivel az oltásai alatt, után a kapcsolatot tartottam ( ez a munkámból adódik), egyiknek sem volt semmilyen mellékhatás sehol, nekem igenis elgondolkodtató, hogy miért csak a neten találkozni ezzel.
A családírtásos hasonlatod meg értelmetlen, gondolkozz már kicsit.
Oltás és oltás között lehetnek különbségek. A kínairól eddig nagyon kevés rossz tapasztalatot hallottam. De egyes gyártók oltóanyagai sem feltétlenül egyformák. Ezt az oldalt érdemes megnézni - kár, hogy Magyarországon nincs a VAERS-hez hasonló nyilvános mellékhatás-bejelentő oldal, tételszámokkal.
[link] (Modernáról és Janssenről is van ilyen kimutatásuk)
“ A családírtásos hasonlatod meg értelmetlen, gondolkozz már kicsit.”
Nem, nem értelmetlen, csak te nem érted. De mondhattam volna bármilyen példát. A média tele van olyan dolgokkal, amit nem tapasztalunk meg nap mint nap, mégsem vonjuk kétségbe. Mondhatnám, hogy a 150 ismerősöd közül egy sem halt meg légi katasztrófában, akkor biztos azokat is csak kitalálják.
Egyébként mint mondtam, nekem volt ismerősöm, akinek nem lett baja, anyósának igen. Miért hazudna? Másnak csak a válla fájt 2 napig. Az már belefér az elhihetőségi toleranciádba, vagy azt is tagadni kell?
Igen, vannak ilyen ismerőseim. Van, akinek láb zsibbadása is van, 30 évesen, oltás előtt nem volt neki. Van, akinek minden ízülete fáj. Tudok egy központi idegrendszer gyulladásost is, bár az szputnyikos, nem tudom ez számít-e.
Nekem szerencsére semmiféle tünetem, fájdalmam nincs, makkegészséges vagyok. Elkerültek a hullámok is, még csak egy tüsszentés se volt évek óta. Igaz, én nem is vagyok beoltva😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!