Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lappangó fertőzésre necces...

Lappangó fertőzésre necces ráoltani Covid vakcinával?

Figyelt kérdés

Nyilván senki nem tudhatja benne van-e már a vírus. Nincs Covidos tünetem.

Veszélybe kerülök extrán, ha már fertőzött vagyok és akkor kapok pl. egy Pfizer oltást?

Na és akkor mizu, ha oltás után 1-2 nappal fertőződöm meg?

2021. dec. 21. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

21:55

2021. dec. 21. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Necces hát.

Oltás előtt 2 hét karantén, oltás előtt PCR teszt, oltás után megint 2 hét karantén.

Járvány idején így kéne oltani.

2021. dec. 21. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Brutálerős, veszélyes immunválaszt eredményezhet tudtommal.
2021. dec. 21. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

“ Oltás előtt 2 hét karantén, oltás előtt PCR teszt, oltás után megint 2 hét karantén.

Járvány idején így kéne oltani.”

Nyilvánvalóan így oltottak anno kanyaró és gyermekbénulás ellen, és ez a protokoll bárányhimlő oltás esetén is, nemde?

2021. dec. 21. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem veszélyes, csak az oltás hatékonyságát befolyásolhatja negatívan.
2021. dec. 22. 00:24
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
4%
Jobban megviseli a szervezeted, veszélybe ettől nem kerülsz. Ha lappang és tüneted nincs, akkor még annyira nem szaporodott el benned, hogy nagy gondot okozzon, csak a védekező mechanizmus lesz jobban igénybe véve egy plusz oltással, de azzal sokkal hatékonyabb és gyorsabb is lesz az ellenanyag termelés.
2021. dec. 22. 06:44
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

#4: A kanyaró és a gyermekbénulás halálos betegségek, semmi közük a covidhoz.

Egyébként egyik gyermekkori oltás előtt és után sem szabad közösségbe vinni a gyereket.

2021. dec. 22. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm még tavasszal oltotta be magát úgyhogy lappangott benne már a vírus. Hát.. nagyon szarul volt 2 hétig. Kórházba nem került, de ha nem adta volna be az oltást akkor akkor valszeg nem lett volna ilyen súlyos se. Én ajánlom, hogy legalább 1-2 gyorstesztet oltás előtt érdemes megcsinálni. (Bár hozzáteszem a gyorsteszt nem túl megbízható, de mégis jobb, mint a semmi)
2021. dec. 27. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Beadattam már két hete. Nem lett semmi bajom,csak a vállam fájt meg álmos voltam 2 napig.
2022. jan. 1. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!