Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kíváncsiságból visszakerestem...

Kíváncsiságból visszakerestem pár múltbeli hazai Covid adatot. Miért nem jobb a helyzet az oltások hatására?

Figyelt kérdés

[link]

2020. november 29.

MÁSODIK HULLÁM CSÚCSA:

Oltottak száma: 0 fő

Aktív fertőzöttek száma: 151 218 fő

Elhunyt többségében idős, krónikus beteg: 156

koronavírusos betegek kórházban: 7590

lélegeztetőgépen: 657

[link]

2021. December 08.

NEGYEDIK HULLÁM CSÚCSA:

Oltottak száma: 6 166 840 fő

Aktív fertőzöttek száma: 184 295 fő

Elhunyt többségében idős, krónikus beteg: 213

koronavírusos betegek kórházban:7206

lélegeztetőgépen: 607

2021. dec. 24. 13:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
43%
#50: Karikó Katalin bizonyára tudja, pontosan mi van az mRNS oltásokban. Ott áll a gyártósor mellett és minden fiolát személyesen ellenőriz... Nem csak a Pfizerét, hanem a Modernáét is :D
2021. dec. 28. 08:49
 52/54 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom, hogy miért kell ezen kiakadni, mintha még soha nem lett volna olyan, hogy gyógyszert vagy élelmiszert szennyeződés miatt visszahívnak..

[link]

[link]

Kár ezen lovagolni.

2021. dec. 28. 09:35
 53/54 anonim ***** válasza:
65%
#52: Ez aztán a jó érv. Nem baj, ha oda nem való dolog van egy oltóanyagban, mert hát a gyógyszerekkel, élelmiszerekkel is előfordul ilyen. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, nem baj, ha gyárilag rossz egy piacra dobott autótípusban a fék, és emiatt esetleg meghal pár ember, mert volt olyan bicikli is, amiben rossz volt, szóval megnyugodhatunk. Neked tényleg ennyire nem számít, mit injekcióznak a testedbe? Olyan biztos vagy benne, hogy te nem gyártási hibás oltást kapsz legközelebb?
2021. dec. 28. 09:53
 54/54 anonim ***** válasza:
32%

Látom nem sikerül értelmezni amit leírtam.

De, probléma, hogy élelmiszerbe és gyógyszerekbe is kerülhetnek nem odavaló anyagok, de ezt felfűzni arra a konteó vonatra, hogy SZÁNDÉKOSAN rakják bele, hogy mérgezzék az embereket velük, az gyökérség.

Gyártási hibák mindenhol előfordulnak -ami nyilván nem jó- de nem kell annyira meglepődni ezen és farkast kiáltani.

2021. dec. 28. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.