Ha egy esetleges múltbèli mèrgezès okozza a betegsègem azt kitudták volna /kitudnák mutatni vizsgálatokkal?
Van egy elèggè összetett betegsègem ami kb 12 ève jött előès amiről aztmondják az orvosok hogy a világon nem tudnak más ilyet mint èn, akinek ez lenne a baja, minden vizsgálati eredmènyem negatív de tünetek vannak. Vègtagficamok, izomlazaság, ásványi anyagok ès vitaminok nem, vagy csak nagy nehezen maradnak meg bennem, ès a memóriám is szószerint nulla. Fájdalmat van hogy abszolut nem èrzek, pl forró ètelek vagy edènyek ès ha nagyon meleg vízzel fürdök összeolvadnak a szőrszálaim.
A rokonságom viszont úgymond nagyon jóakaró egy társaság. Lehetsèges-e hogy mikor sokève (15-20) mèg jóban voltunk, összejártunk megmèrgeztek? Ha legközelebb mennem kell ezügyben orvoshoz èrdemes lenne megemlíteni?
Biztos, hogy nem mérgeztek meg!
Én nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy van itt Magyarországon egy ritka betegségekkel foglalkozó orvos gárda, őket érdemes lenne megkeresni, ha jól tudom a Semmelweisen van ez az intézet. Ott tudnak csinálni genetikai vizsgálatot, géntérképet, meg nagyobb rálátásuk van ezekre a ritka betegségekre, mint egy mezei szakorvosnak.
Kérj időpontot és menj el oda.
Komolyabb múltbéli mérgezésre utalhatnak a májműködésst mutató paraméterek romlása.
Valószínűsíthető esetleg az analgézia (a fájdalomérzékelés veleszületett hiánya ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!