Ha tudom, hogy nem gyógyítható a betegségem, mivel veszem rá magam további (esetleg invazív, durva biopszia, stb) vizsgálatokra?
Illetve hogyan tovább ilyenkor? Milyen előnye lehet ezek után egy biopsziának, kemónak, tükrözéseknek?
(még az orvosaomtól se merem megkérdezni)
A rák nem feltétlenül gyógyíthatatlan.
Biopszia, tükrözés nélkül ez a te diagnózisod, ezek szerint semmi orvosi alapja sincs. Először legyen igazolva, utána az orvossal beszéld át a lehetőségeket.
Pedig kérdezd csak meg, mert ő ismeri a konkrét esetedet, ő tud válaszolni.
Ő tudja, mik az esélyeid a gyógyulásra, illetve egy esetleges kezelés mennyivel hosszabbíthatja meg az életed és közben milyen életminőségre számíthatsz.
honnan tudom: ha tudom, hogy kiáll a fejemből a balta (képletesen szólva) ahhoz nem kell orvos. Mondjuk lehet, hogy balta esetén is tudnak még segíteni.
De ugye kórház iszony, stb, most még látogatási tilalom is van.
A héten találkozom egy kórházi onko-pszichológussal, hátha segít valamit a szemléletemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!