Kíváncsiságból visszakerestem pár múltbeli hazai Covid adatot. Miért nem jobb a helyzet az oltások hatására?
Figyelt kérdés
2020. november 29.
MÁSODIK HULLÁM CSÚCSA:
Oltottak száma: 0 fő
Aktív fertőzöttek száma: 151 218 fő
Elhunyt többségében idős, krónikus beteg: 156
koronavírusos betegek kórházban: 7590
lélegeztetőgépen: 657
2021. December 08.
NEGYEDIK HULLÁM CSÚCSA:
Oltottak száma: 6 166 840 fő
Aktív fertőzöttek száma: 184 295 fő
Elhunyt többségében idős, krónikus beteg: 213
koronavírusos betegek kórházban:7206
lélegeztetőgépen: 607
2021. dec. 24. 13:09
31/54 anonim válasza:
Nem fészbúk és nem konteó, a videó leírását másoltam ide. Akit érdekel, Dr. Andreas Noack - A grafén-hidroxidról, amit a vakcinák tartalmaznak - rákeres a rumble.com-on.
32/54 anonim válasza:
A tavaszi hullámhoz képest konkrétan kb fele annyi ember került kórházba, pedig a fertőzöttek száma nem volt kevés. Ezt persze te is tudod, de azért próbálsz másokat manipulálni hazugságokal.
33/54 anonim válasza:
Pillanatnyi kiragadott egy nap adatát nézted. Ez így félrevezető. Összességében valóban jobb a helyzet. Mert fertőzöttekre jutó halálozás szám kevesebb az elmúlt időszakban. (Mondjuk ősztől)
34/54 anonim válasza:
Ühm. De aki oltott, arról lepattan a vírus. Állítólag. Radikálisan jobbnak kéne lenni az adatoknak. De nem azok. Egy icipicit jobb... Jaj de jooooo
35/54 anonim válasza:
A kérdésre a válasz: azért, mert az oltás NEM működik.
36/54 anonim válasza:
Kitől hallottál ilyet, hogy az oltottról lepattan a vírus? Küldj már egy linket légyszíves.
37/54 anonim válasza:
Orbán Viktor mondta erre én is emlékszem. Meg azt is, hogy az oltás golyóálló mellényként véd a vírustól. Hittem neki de már látom, hogy az oltottak még jobban fertőződnek és az omikron is általuk terjed.
40/54 anonim válasza:
39. Olyan mint egy golyóálló mellény... xD. Jól visszaadja a valóságot, az egész történet folyamatos hazugságokra, demagógiára épül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!