Ha egy háztartásban élő covidos, akkor a jelenlegi szabályok szerint mindenkinek karanténba kell mennie?
Figyelt kérdés
Már nem tudom követni az aktuális szabályokat...2021. dec. 23. 13:25
1/10 A kérdező kommentje:
Mármint úgy mindenkinek, hogy akik vele élnek egy háztartásban
2021. dec. 23. 13:26
2/10 anonim válasza:
Elméletileg így kéne, a gyakorlatban ugy se ez van.
3/10 anonim válasza:
Anyukám Covidos volt neki azt mondták, hogy aki vele egy háztartásban van és be van oltva nincs karanténban, ha van tünete akkor kell jelezni, ha nincs beoltva akkor neki is karantén.
4/10 anonim válasza:
Sajnos érvényben van az a dilettáns intézkedés, hogy az oltottnak nincs karantén. Holott ugyanúgy fertőzhetnek ők is.
5/10 A kérdező kommentje:
3-4, erről hol van tájékoztatás?
2021. dec. 23. 14:02
6/10 anonim válasza:
Anyukámat az ANTSZ hívta akkor mondták neki.
7/10 anonim válasza:
#3 vagyok :)
[link] itt is tudsz olvasgatni hátha találsz valamit.
8/10 anonim válasza:
Nálunk a gyermek volt covidos kb. 3 hete. Akkor úgy volt, hogy aki oltva volt az nem került karanténba. Az került volna aki nem kapott oltást, de mi oltottak vagyunk.
9/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert nekem mennem kéne vizsgázni, viszont anya covidos, nekem a teszt negatív lett, oltott vagyok és napok óta elkülönülten mozgunk a lakásban. Tünetmentes is vagyok.
2021. dec. 23. 14:32
10/10 anonim válasza:
Ha oltott vagy, mehetsz. Én is oltott vagyok amíg Anyukám beteg volt én ugyanúgy járkáltam, úgyhogy hajrá, ügyesen a vizsgával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!