Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha lázas vagyok, úgyis be...

Ha lázas vagyok, úgyis be kell mennem dolgozni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon megfáztam és napról napra rosszabbak a tünetek, lázas is vagyok. Viszont mivel a recepción dolgozom, nem tudják megoldani,hogy valaki legyen helyettem. Igen,csak egy ember, azaz én vagyok erre a munkakörre. Szar megoldás,mert ilyen esetekben, vagy legyen az súlyosabb, be kell mennem és nagyon idegesít. Mármint az a része,hogy nem tudják megoldani, és a főnököm is mondta,hogy ezt a pár napot már ki kell bírjam.

Szerintetek ha mondom neki,hogy lázas vagyok, akkor is be kell majd mennem? Tervezek orvoshoz menni, és mivel 9 órában vagyok ezért esélytelen lenne munka után el mennem, vagy éppen előtte.

2021. dec. 16. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy koteles. Beteget jelentesz, elmesz orvoshoz az meg kiir. Ennyi. A tobbi legyen a fonok baja.
2021. dec. 16. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Annál is inkább, mert esetleg fertőzöl, pont egy recepciós ne dolgozzon betegen, hát állandóan emberekkel érintkezik, senkinem nem hiányzik, hogy benyeljen valamit, pláne nem most...
2021. dec. 16. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd a főnöködnek, hogy lázas vagy.

Ilyen nincs, hogy nem megoldható az élet nélküled, ha lábadat törted volna akkor sem tudnál bemenni és nem állna meg az élet a munkahelyeden.

2021. dec. 17. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!