Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mivel tudom meggyőzni a...

Mivel tudom meggyőzni a nagybátyámat hogy oltakozzon?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném hogy felvegye az oltást, mert félek hogy covidos lesz és akkor elveszítem.. 51 éves tehát rizikós..
2021. dec. 14. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Már több oltásféle is van, amiből választhat. Értem hogy az új technikákkal amiket nem használnak régóta mint az MRNS nem feltétlen bízik meg az ember bennük. De akkor választhat olyat ami vektoros, vagy a kínai, ami elölt vírust tartalmaz. Ilyen oltásokat gyermekkorában is kapott, ez a technika már évtizedek óta használatos. Persze mindenki maga dönti el, de ezek és az hogy a világban hányan felvették már a mellékhatások enyhék voltak a többségben.
2021. dec. 14. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
51 éves? Tehát felnőtt? Akkor hagyd békén, majd ő eldönti.
2021. dec. 14. 22:51
 3/7 A kérdező kommentje:
2. De nem tudja mi a helyes..
2021. dec. 14. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ez olyan mint amikor a vallás fanatikus próbálja megmenteni egy rokona lelkét a kárhozattól mert állítása szerint Jézus Krisztus az egyedüli megoldás, csak ez mentheti meg a lelkét. Ne csodálkozz ha nagybátyád melegebb éghajlatra küld el... xD
2021. dec. 14. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

A vektoros vakcinák sem hagyományosak, hanem ugyanolyan újak, géntechnológiával készültek el, de ez most mindegy is.

Ha nem akarja felvenni az oltást, akkor nem tudod rászedni. Állítsd tények elé, hogy az életével játszik. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy bele fog halni.

2021. dec. 14. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Mert te honnan tudod mi a helyes kérdező?

Nem igaz, hogy nem lehet békén hagyni már az embereket ezzel a tukmálással. 51 évesen el tudja dönteni mit szeretne.

Mondom ezt oltottként.

2021. dec. 14. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
13%
verd meg
2021. dec. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!