Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire kamuk ezek az oltás...

Mennyire kamuk ezek az oltás károsultak internetes beszámolói?

Figyelt kérdés

Én ápoló vagyok egy kórházban de egy emberről nem hallottam, hogy valami baja lett volna oltás miatt.

Internetes mindenféle rém storykat mesélnek de nekem gyanúsak.

Egy kollégám panaszkodott, hogy mióta az oltást megkapta pokolian fájnak az izületei, de végül beismerte hogy végülis oltás előtt is fájt.

Aztán igaz két kolléganőm menstruációját teljesen megkavarta de már helyre állt nekik

2021. dec. 13. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
engem kórházba vágott a pfizer oltás, lábzsibbadás, nehézlégzés, szívritmus zavarral 30 évesen, soha semmilyen ilyen gondom nem volt. Orvosokat nem érdekelte hogy 2 héttel az oltás után vagyok. Utána 2 hónapig fent álltak a tünetek.
2021. dec. 13. 19:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
2021. dec. 13. 19:59
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Hazudik mind
2021. dec. 13. 22:38
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Nekem a legnagyobb oltásellenes ismerőseim osztogatnak meg onnan dolgokat, akik közelükben nem voltak egy oltásnak sem. Szerintem 95% ember oltásellen és önigazolásképp van ott..
2021. dec. 14. 02:17
 15/19 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, de nekem mindegyik ismerősöm legfeljebb megfázásos tünetekkel és pár hetes szaglásvesztéssel átvészelte a vírust, köztük alkoholista, dohányos, 50-60 év közöttiek is. Én is csak a kötelező karantén miatt nem dolgoztam 2 hétig, mert pozitív lett a tesztem, de amúgy egy téli náthára hasonlított a betegség. Nem találok rá ésszerű indokot, hogy miért kellene részt venni a kísérletezgetésben, 3 havonta különböző vakcinákat belövetni. Talán ha 80 éves, szívbeteg, 160 kilós nyugger lennék aki egész nap az M1-en nézi Orbánt és bandáját, akkor beadatnám, úgyis mindegy lenne.
2021. dec. 14. 02:51
 16/19 anonim ***** válasza:
17%
Fogalmazzunk úgy, hogy az ilyen csoportokban fellelhető talán 1-2 hozzászólás, nyomokban tartalmazhat igazságot...
2021. dec. 14. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem kamu hiszen konkrétan tudok olyat, egy tini lányt aki egy egyszerű influenza elleni oltástól lett később cukorbeteg pedig még csak egy beleegyezéses nyilatkozatot sem írattak alá mielőtt beadták volna neki.
2021. dec. 15. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"tudok olyat, egy tini lányt aki egy egyszerű influenza elleni oltástól lett később cukorbeteg "

Ez megint ostobaság, ilyen nincs, a cukrobetegség nem alakul ki hirtelen, föleg nem influenza elleni oltástól!

2021. dec. 15. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
30%

"Ez megint ostobaság, ilyen nincs, a cukrobetegség nem alakul ki hirtelen, föleg nem influenza elleni oltástól!"

Pedig igaz! Én például az oltástól gyíkká változtam!

De már elmúlt...

2021. dec. 15. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!