A halálozási adatok mutatják hogy az oltás igenis nem veszélyes viszont a covid igen?
Eléggé oltáspárti vagyok így ezért a KSH összhalálozási adatokból csináltam egy grafikont.
Szépen lehet látni hogy az összhalálozás valami miatt pont a hullámok ideje alatt nagyon megugrott.. (tudom lehet 5g) viszont az oltást akkor még nem nagyon adták de az összhalálozás magas volt, utána mikor meg lement a halálozás nyáron de oltás meg volt...
Nézd, amíg MINDEN halott halotti bizonyítványára ráírják haláloknak a covidot, addig a ksh adatai számomra nem jelentenek semmit.
Főnököm anyukája kiszáradás miatt halt meg, minden nap tesztelték, negatív volt volt az összes teszt. Ehhez képest a halotti bizonyítványon halál oka: koronavírus fertőzés.
Látom az ábrát.
Továbbra is azt gondolom, hogy a száraz adatok semmit nem jelentenek magyarázat nélkül. Évekig tanultam statisztikát.
1. összehasonlítottad a korábbi évek ugyanezen időszakának halálozási adataival?
2. ebben benne vannak az ellátás hiánya miatti halottak? ami extrának számít, hiszen számos kezelést, műtétet halasztani kellett, sőt, ápolásra szoruló, akár fekvőbeteget, aki 24 órás gondozásra szorul, hazaküldtek a rokonoknak! Szerinted ők meddig éltek?
1. összehasonlítottad a korábbi évek ugyanezen időszakának halálozási adataival?
Igen ott vannak az adatok 2015től.. a
2. ebben benne vannak az ellátás hiánya miatti halottak? ami extrának számít, hiszen számos kezelést, műtétet halasztani kellett, sőt, ápolásra szoruló, akár fekvőbeteget, aki 24 órás gondozásra szorul, hazaküldtek a rokonoknak! Szerinted ők meddig éltek?
Azok is covid miatti halottak, pont ezért kell az oltás mert az eü rendszer nem tudja ellátni így a többi beteget mert nagyon le van terhelve..
A covid "hullámok" olyankor voltak amikor eleve influenza és egyéb járványok vannak MINDEN éveben. De ha megnézed az elmúlt 10 év össz. halálozási adatait, akkor voltak időszakok amikor jóval több ember halt meg mint most! Akkor nem volt járvány, nem voltak oltások tömegesen.
Ez nem igaz novemberben nincs influenza.. egyáltalán nem esik össze, nézd meg a többi ábrát.. influenza nem is volt az utóbbi időben...
Mutass egy olyan évet ahol nagyobb volt az összhalálozás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!