Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A halálozási adatok mutatják...

A halálozási adatok mutatják hogy az oltás igenis nem veszélyes viszont a covid igen?

Figyelt kérdés

Eléggé oltáspárti vagyok így ezért a KSH összhalálozási adatokból csináltam egy grafikont.

Szépen lehet látni hogy az összhalálozás valami miatt pont a hullámok ideje alatt nagyon megugrott.. (tudom lehet 5g) viszont az oltást akkor még nem nagyon adták de az összhalálozás magas volt, utána mikor meg lement a halálozás nyáron de oltás meg volt...

[link]

2021. dec. 13. 11:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagy, hatalmas tévedés!

"Azok is covid miatti halottak, pont ezért kell az oltás mert az eü rendszer nem tudja ellátni így a többi beteget mert nagyon le van terhelve.."

A lótúrót volt leterhelve!!! Kiürítettek komplett osztályokat, akiket SENKIVEL nem töltöttek fel. Hogy mire volt jó? El lehetett vele dicsekedni, hogy "felkészültünk a járványra X számú üres osztállyal"

És a covid miatt sokszor értelmetlen óvintézkedések miatt haltak meg emberek. Számtalan ilyen példát láttam, pl. kamionsofőr ment be szívroham gyanúval, de mivel kamionsofőr, addig tanakodtak, hogy rakják a fertőzőosztályra, hogy meghalt!

Vagy a vakbélgyulladással bekerült 18 éves srác, tologatták szerencsétlent ide-oda, mire ő is elhunyt.

Meg a háziorvos távgyógyítása.... Ész megáll, hogy telefonon "gyógyítottak" minimum egy éven keresztül, mert tilos volt covid tünetekkel felkeresni a rendelőt. Aztán már minden tünet covid tünet volt. Megbecsülni sem lehet, hány embernek okozta a halálát, vagy éppen maradandó károsodást a távgyógyítás. Barátnőmnél is az egész család covidos lett, 3 hétig nyomták az ágyat, magától találta ki, milyen gyógyszereket szedjen be, mert a doki leszarta, hát ez covid. És ha tüdőgyulladása volt?

Egy csomó betegség eltűnt, észrevetted? Évtizedekig volt influenza, amibe sokan meghaltak eddig is, keress csak régi februári újságcikkeket, hányan haltak meg hetente! Meg fogsz lepődni.

Nincs már tüszős mandula gyulladás, tüdőgyulladás, középfül gyulladás, légcsőhurut, hörghurut, amik nagyon veszélyesek lehetnek kezelés nélkül....

Kicsit gondolkodni kéne....

2021. dec. 13. 13:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#10 ez még rosszabb :D Megnézed, mielőtt linkelsz?
2021. dec. 13. 13:13
 13/27 A kérdező kommentje:

11. Az első hullámban így volt utána már egyáltalán nem így volt, én is simán időpont nélkül bejutottam mindenhova.

Nézd meg az első hullámot amikor tényleg minden eü ellátás leállt, hazaküldék a betegek 60 százalékát, üresen álltak a kórházak és érdekes módon akkor mégsem emelkedtek a halottak száma

2021. dec. 13. 13:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted, hogy nem látszik az ábrán??? A tengelyeken lévő számok olvashatatlanok
2021. dec. 13. 13:19
 15/27 A kérdező kommentje:

Most elméletileg lehet szépen látni az ábrát

[link]

2021. dec. 13. 13:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

1. 2020-ban még nem volt oltás. Ha jól látom, a 2020. az utolsó év, amit ábrázoltál.

2. Szerinted az összhalálozás száma = covid miatt meghaltak száma?

2021. dec. 13. 13:28
 17/27 A kérdező kommentje:

16.

1. igen de csináltam már egy frissebbet is ahol már a 2021 is rajta van a 44. hétig

[link]

2. Nagyon nem egyenlő

2021. dec. 13. 13:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
2. Akkor az 1. ábrán miért úgy tüntetted fel? Ugyanis ez a cím: Covid-19 halálozás hetenkénti lebontása.
2021. dec. 13. 13:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó évben többen haltak meg, mint 2020-ban.

1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1999.

2021. dec. 13. 13:42
 20/27 A kérdező kommentje:
19. Egész évhez képest igen de miért... mert 2020 tavaszán leállt az élet, közlekedési balesetek sem voltak, csúcsforgalomban annyi autó volt Pesten mint éjfélkor
2021. dec. 13. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!