Mennyire kamuk ezek az oltás károsultak internetes beszámolói?
Én ápoló vagyok egy kórházban de egy emberről nem hallottam, hogy valami baja lett volna oltás miatt.
Internetes mindenféle rém storykat mesélnek de nekem gyanúsak.
Egy kollégám panaszkodott, hogy mióta az oltást megkapta pokolian fájnak az izületei, de végül beismerte hogy végülis oltás előtt is fájt.
Aztán igaz két kolléganőm menstruációját teljesen megkavarta de már helyre állt nekik
Vannak mellékhatásai, mint ahogy a BCG-nek, DiPerTe-nek is.
"Jaj, az ótásom!"- általános gyerekpanasz.
Aki hülye, haljon meg- mondá a másik közmondás.
Ezt azok az oltásellenesek találták ki, akik valamilyen oknál fogva végül mégis beoltották magukat. Bármi bajuk lesz, igaz köze sincs hozzá az oltásnak, de egyből az oltás számlájára írják, mégha oltás előtt is fent állt a probléma.
Szintén egy eü-s. :)
Itt volt pár hete egy valaki, aki egy ilyen rémhírterjeszö oldalt reklámozott, ehhez írta egy válaszoló, hogy az egyik ilyen hírben egy nönek a felnött fia halt volna bele az oltásba. A válaszolónak ezzek csak annyi problémája volt, hogy a nöt is ismeri, a fia pedig jó egészségben vele együtt dolgozik.
SZóval rengeteg a hazugság, meg rengeteg, aki beképzel magának mindenfélét.
Nekem is nagyon sok oltott ismerösöm van, a "legmellékhatásosabbnak" 3-4 napig voltak erösebb megfázásos tünetei, a többségnek ennyi sem.
Én csak nevetek rajtuk, amikor sipákolnak, hogy "súlyos mellékhatások érték őket"
Azok a súlyos mellékhatások:
-Láz
-Bőrpír
-Fájdalom az oltás helyén
-Rosszullét
Persze, mind hazudnak:
Mielőtt jönne -ez egy antivaxer oldal- mantra, ott vannak a források is.
Emberek szazaival vagyok kapcsolatban a munkám miatt.. Plusz itt a hatalmas méretű családom... 86 éves a legidosebb oltott, aki 3x is oltva van már hónapok óta...
Nos.. Ebből a párszáz emberből egyetlen egy sincs, akinek bármit okozott volna a másnapi hőemelkedésen kívül.
Viszont most két oltatlan kolléganőm van otthon már 3.hete, covidosak, és nagyon rosszul vannak.
Na vajon ki járt jobban?
#8: Attól hogy nem kötik az orrodra, még lehet tőle bajuk.
Az mondjuk teljesen hihetetlennek hangzik, hogy többszáz emberből senkinek nem lett maradandó vérnyomásproblémája.
Többszáz ember nem fog veled ilyen információkat megosztani, hacsak nem te vagy a háziorvosuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!