Honnan lehet tudni, hogy a kínai vakcina nem jó, ha autoimmun betegsége van az embernek?
"Egyébként aki a mellékhatásoktól fél, az válassza a kínait, körökkel ártalmatlanabb a többi kísérleti szemétnél." Írta valaki itt a gyk-n nemrég.
Én választanám a kínait (nem vagyok még oltva egyáltalán, de már jó lenne, ha békén hagynának). Viszont nem értem, mert egyszer itt a gyk-n helyretettek, hogy a csapból is az folyik, hogy autoimmun betegségnél nem lehet kínait (pajzsmirigy).
Na de ha a kínai nem ér egy kalap bagót sem, akkor azt honnan tudják, hogy pont az autoimmun betegek nem kaphatják?
Azt nem mondanám, hogy egy kalap sz..t nem ér, csak a hatékonysága elmarad a többitől. De mindenképpen jobb, mint a semmi.
Az allergiás reakciókat az oltások esetében nem közvetlenül a hatóanyag okozza, hanem az elterjedten használt adjuvánsok - és az új generációs védőoltások (különösen az mRNS oltások esetében) pont azért lettek kifejlesztve, hogy ezt kiküszöbölhessék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!