Lehet igy az oltastol valami bajom?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fazva egy kicsit de holnap megyek oltasra, elso oltasom lesz (pfizer) ugye nem lesz igy semmi bajom tole?
16/l
2021. dec. 10. 20:48
11/21 anonim válasza:
10! A muszáj szót j-vel írjuk!
13/21 anonim válasza:
Betegség alatt elvileg nem érdemes, az eleve elfoglalt immunrendszer nem tud annyi antitestet legyártani, mint kellene. Szóval szerintem érdemes halasztani, akkor is ha nem vagy lázas
14/21 anonim válasza:
Egészségesen is komoly bajod lehet tőle. Nézz körül a facebookon a pfizer mellékhatások és tapasztalatok csoportokban.
15/21 anonim válasza:
Ha beteg vagy, nem adják be az oltást.
Fájhat az oltás helye egy picit, de ennél súlyosabb következménye nem igen lehet az oltásnak
16/21 anonim válasza:
15# Ez az egyik nagy tévedésed , 20 súlyos mellékhatas es hirtelen halál .
18/21 anonim válasza:
#15: Hát ez nem igaz. Csak legfeljebb a hivatalos statisztikába nem kerülnek be.
Nekem pont a napokban halt meg egy nagyon kedves orvos ismerősöm három nappal a harmadik oltás beadását követően spontán szívmegállásban úgy, hogy előtte semmi baja nem volt.
20/21 anonim válasza:
#19 Úgysem állnak le a hazudozással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!