Lehet igy az oltastol valami bajom?
Figyelt kérdés
Meg vagyok fazva egy kicsit de holnap megyek oltasra, elso oltasom lesz (pfizer) ugye nem lesz igy semmi bajom tole?
16/l
2021. dec. 10. 20:48
1/21 anonim válasza:
Megfázás nélkül is lehet az oltástól bajod. 16 évesen a legnagyobb hülyeség, amit tehetsz magaddal, de te tudod.
Amúgy betegen nem szoktak oltani, kivéve covid ellen. Ott az se baj, ha félholt vagy. Szóval erről inkább neked, pontosabban a szüleidnek kéne dönteni, mennyire jó az neked, ha az amúgy épp legyengített immunrendszerednek még adnak egy pofont.
2/21 Dr_Red válasza:
Éppen zajló betegség alatt nem kaphatsz oltást.
3/21 anonim válasza:
Arra majd az idő adja meg a választ.
4/21 anonim válasza:
El kellene halasztani 2 héttel az oltást.
5/21 anonim válasza:
Ha nem vagy lázas beteg akkor be fogják adni, legalábbis nálunk a háziorvost nem érdekelte hogy meg vagyok fázva. Láza van? Nincs? Akkor jöjjön, ha nem érzi jól magát vegyen be fájdalomcsillapítót. Jelenleg szerintem senkit nem érdekel mikor a minél nagyobb oltott számra mennek. Ha nem érzed jól magad holnap, próbáld meg megbeszélni a háziorvossal ha ott kapod, ha oltóponton akkor ne menj el, kérhetsz később másik időpontot(azt hiszem 2 hétnek kell eltelnie akkor újra regisztrálhatsz) Büntetni nem fognak ha nem mész el.Még szerencsére OTT nem tartunk.
6/21 anonim válasza:
Gyógyulj meg rendesen, utána adasd be!
7/21 anonim válasza:
Ha csak kis nátha és nem vagy lázas, akkor nem probléma.
8/21 anonim válasza:
Tudod töröltetni a rendszerből,törlik,én pár napra rá tudtam új időpontot foglalni.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem sajat akarat, egeszsegugyi tanulo vagyok, muszaj:c
2021. dec. 11. 07:04
10/21 anonim válasza:
Ha muszàly akkor sajnos muszàly.🙂 Nekem is muszàlyból lett meg. Hogy érzed magad, ha nem vagy extrém rosszul,(hőemelkedés, vagy làz) legyél túl rajta ma. Kitartàs🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!