Mindent megtehettek az orvosok Kóbor Jánosért jelen tudásunk szerint?
23, áhá, szóval nincsenek, és ez igazol. Értem.
De ha így nézzük, a te álláspontodat is csak az ebbe vetett HIT táplálja, hisz konkrét információd neked sincs. Vagy csak az böki a csőrödet, hogy ha más pótolja ki az adathiányt a hitével, az nem, ha te csinálod ugyanazt?:D
Az elkottyintott információk meg mindkét oldalon vannak, és a hitelességük is erősen megkérdőjelezhető, szóval pont ugyanannyira érdemes figyelembe venni mindkettőt. Ergó nullázzák egymást.
Kérdező, amúgy add fel:D Itt a kategóriában bármilyen kérdést tehetsz fel, úgyis az oltás-oltatlanok háborújává válik. Ezt a Kultúra kategóriában úg ykezelték, hogy létrehoztak eg ykülön "valláskritika" kategóriát azoknak, akik háborúzni akarnak, és maradt a "vallás" kategória azoknak, akik konrkétan a hittel kapcsolatban akarnak kérdezni. Persze ez önmagában úgysem segít semmin, de itt sem ártana szerintem létrehozni külön kategóriát rá. Meg filtert amivel ki is szűrhetünk bizonyos ktagóriákat... Az oltás-nemoltás hitkérdés, egyre kevesebb köze van a tényekhez. A tényeket mindenki hite szeirnt értelmezi.
26. Az adatok titkolása igenis igazol minket mivel egyértelmű ha az oltatlanok nyomnák odabent az ágyakat akkor azt közpénzből minden létező fórumon hirdetné orrba szájba a kormány, az oltáspropagandában örömmel felhasználná az adatokat. Igazán egy elemi logika ezt belátni. Valamint az is minket igazol, hogy míg ti elvagytok a propagandisták nagyotmondásaival az ügyben mi mindezek mellett is követeljük a számok nyilvánosságra hozatalát! Nem mi félünk meglátni mi a titkolózás oka hanem valamiért ti.
Az elkottyintások pedig nem megkérdőjelezhetőek az állításoddal ellentétben. Sem Dr Ritter háziorvosról sem Dr Horváth Benedekről nem feltételezheted ép ésszel, hogy ilyen helyzetben belehazudnak a kamerákba a nyilvánosságnak valamit amiről ők is tudják, hogy mennyire ellentétes a kormány járványpropagandistáinak a hazudozásaival.
28, szerintem inkább az a fő oka, ami a poltika hitkérdéssé válásában is: hozzá nem értő emberek jól megszakértik.
Oké, én hiszek abban, hogy egy jó diktatúra hatékonyabb lenne mint egy jó demokrácia, az más kérdés, hogy se jó diktatúrát, se jó demokráciát nemnagoyn tapasztaltunk még... De akokr is, szerintem nem kéne az átlag civil polgárnak belefolynia olyan kérdésekbe amihez nem ért.
Pl nemzeti konzultáció volt a járványügyi intézkedésekről. Megkérdezik, hogy akarsz-e karantént, maszkot, korlátozást. Persze, hogy nem akarsz, beixeled, hogy nem. Ezzel rádterhelték a felelősséget amiért nem hoznak intézkedést, miközben olyanok, akik értenek is hozzá és még adatok is a rendelkezésükre állnak, lehet másképp gondolnák. De a nép pusztán a saját nézőpontjából fog dönteni, hisz se szakértelme, se információja nincs a döntés meghozatalára.
Oké, az is igaz, hogy populista rendszerben élünk, a hatalomnak nem célja jó döntést hozni, neki elég, ha népszerű a döntés, miáltal hatalmon marad. De akkor is, ez egy jó példa arra, hogy hogy folyunk bele mi, laikus emberek egy olyan döntéshelyzetbe, amihez ha a hatékonyság lenne a cél, nem kéne, hogy közünk legyen.
Magyarország a migrációs helyzet óta a tízmillió biztonságpolitikai szakértő országa, és úgy tűnik a COVID óta a tízmillió járványügyi szakértő országa is. Meg napi 8 órában LIDL pénztáros. Persze:D
És mivel se szakértlemünk, se információnk, de a döntést nekünk kell meghozni... marad a hit, hogy jól döntünk. Hit abban, hogy amit mondanak, az igaz. Vagy hit abban, hogy amit mondanak az átverés, ezért másképp kell dönteni. De a hit az hit, nem tudás. Hinni meg a tmeplomban kéne. Ott bezzeg már egyre kevesebben hisznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!