Mindent megtehettek az orvosok Kóbor Jánosért jelen tudásunk szerint?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 09:52
3/32 anonim válasza:
Mindent, de ilyenkor hatalmas gyulladás alakul ki a szervezetben, az oxigénhiány és a gyulladások nagyon megterhelik a 78 éves testet. Mindeközben olyan igazán hatásos antivirális szer nem áll rendelkezésre.
(Laikusként úgy tudom elképzelni, hogy egy dilemma, hogy ha nem nyomják le eléggé a megszaladt immunválaszt, akkor az immunrendszer nyírja ki a testet, ha meg túlzottan lenyomják, akkor nem tud harcolni a vírus ellen. Mindeközben tényleg hatásos antivirális kezelés nem áll rendelkezésre. Ja és a felülfertőző baktériumokkal is kezdeni kell valamit, megfelelő antibiotikumot keríteni.)
4/32 anonim válasza:
El ne hidd.. Ha egy nyíltan oltásellenes híres ember meghal, akkor a halála a legnagyobb oltáspárti propaganda.. Már másnap tolták hogy nem volt oltott, 80as betűmérettel..
5/32 anonim válasza:
Kóbor nem coviddal került kórházba. Hátsófali infraktust kapott, szívkórházban kezelték. A covidot a kórházban kapta el, de enyhe tünetekkel. Magyarul nem a covid vitte el. Szóval igen, gonolom mindent megtettek a szívkórházban érte.
6/32 A kérdező kommentje:
6: ez facebookon terjedő álhír, nem volt itt semmi infarktus, a manager is lenyilatkozta. Valami egybites kitalálta, és azóta terjeszti, mert annyira tájékozott hogy szerinte városmajorban csak szívbetegeket kezeknek.. Pedig marha régóta van ott szívonalas covid osztály.
2021. dec. 10. 11:07
7/32 anonim válasza:
Nem álhír, ez az igazság. Kóbor már jó rég leszögezte, hogy ha bármi történik vele, zárják ki a médiát az egészből. Most meg úgy hozzák le a cikkek, hogy ez a felesége akarata. Kész vicc az egész. Nem tűnt fel, hogy kb oltási kampányt csináltak Kóbor halálából? Pedig nem coviddal került kórházba és nem is abba halt bele.
8/32 anonim válasza:
8, legalább 1-2 forrást dobj már. Fölösleges vitázni olyanon, mait izonyítani is lehetne...
és nyilván.. ne facebook poszt legyen..
9/32 anonim válasza:
Nyílván nem az én problémám, ha más le van maradva. Úgyhogy nem fogok linkelgetni senki kedvéért. Tán nem a szennylapokat kéne olvasnod és akkor neked is világos lenne.
10/32 anonim válasza:
Nekem a nővérem a Sote-n dolgozik. Mar hetekkel ezelőtt mondta nekem,hogy a covid miatt nagyon rossz állapotban van, és szerinte nem fogja túlélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!