Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért érzem még mindig betegne...

Miért érzem még mindig betegnek magam 15 nappal az első tünetek megjelenése óta?

Figyelt kérdés
Elvileg már meggyógyultam, rég lejárt a karantén. A tüneteim viszont még mindig nem múltak el teljesen, orrhangon beszélek, olyan mintha be lenne gyulladva az orrnyálkahártyám, néha rekedt is vagyok, ritkán köhögök, fátadt vagyok, néha úgy érzem lázas vagyok, de megmérem, és hőenelkedésem sincs, furán érzem magam, mi ez? Rohadt covid!

2021. dec. 8. 22:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Oltás függő. Mert itthon is sok szarral oltottak, de akik jó oltást kaptak, azok röhögve átvészelik, pfizerrel kell oltani, nem kínai/orosz szutyokkal.
2021. dec. 9. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:

A karantén amúgy úgy van, hogy 10 nap a minimum, akkor van vége, ha 3 napig nincs hőemelkedés/láz és meggyógyultál, azaz tünetmentes vagy.

A 10 nap egy nagy átlagra vonatkozik, igazából nincs olyan teszt amit könnyen tudnának használni a fertőzőképesség kimutatására, régen az volt, hogy két negatív PCR kellett a karantén elhagyáshoz, de a sok fertőzött adatai alapján az jött ki, hogy igazából akinek 3 nappal a karantén lejárta előtt már nincs hőemelkedése és tünete, az már nem fertőz.

2021. dec. 9. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"pfizerrel kell oltani, nem kínai/orosz szutyokkal."

Sajnos semmi garancia nincs rá, hogy bármelyik oltás segít. Mint ahogy arra se, hogy oltás nélkül jobb. Zárójelben jegyzem meg, hogy Csollány Szilveszter két Pfizer után harmadiknak Janssent vett fel. A Janssen után 1 hétre került kórházba. Még most is lélegeztetőn van :(

2022. jan. 6. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
#13-as honnan veszed, hogy két Pfizer-t is kapott?
2022. jan. 6. 18:26
 15/18 anonim ***** válasza:

#14-es:

Facebookon mondták az eisenstadti kollégái.

2022. jan. 6. 18:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát én úgy olvastam, hogy azt hitte, de nem azt kapott, csak Janssen-t.

[link]

2022. jan. 7. 07:57
 17/18 anonim ***** válasza:

#16:

Itt 1-2 embertől masszívan megy a szerecsenmosdatás, hátha az segít azerencsétlenen.

Két hete nyomják a hoppá Janssent kapott-at, igaz ezt sem igazolta még senki, csak egyvalaki nyomja a sajtóban masszívan.

Aztán feltűnt kizárólag a gyakorin az, hogy már két Pfizert is kapott előtte 😀

Igaz szept végén is nyomta ezerrel az oltásellenes posztokat, így kicsit érdekes ez az egész.

De ha a gyakorisokon múlik 1-2 hét múlva kiderül, hogy már 8x volt oltva.

Mintha ez a hamuka segítene szerencsétlen állapotán.

És most fog jönni, hogy ingázott Ausztria-Mo között és ehhez kellett a 6 oltás neki ezért tuti oltott volt. Igaz ehhez elég volt a teszt is 3-áig…

Higyj inkàbb magadnak, nem 1-2 szájhősnek a gyakorin.

2022. jan. 7. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:

"Hát én úgy olvastam, hogy azt hitte, de nem azt kapott, csak Janssen-t."

Ezt a mondatot nem igazán tudom értelmezni. Ki hitt mit? A cikk arról szól, hogy Letoha Tamás kutatóorvos nyilatkozott, hogy Csollány Szilveszter oltott volt, a kezelőorvosától tudja, hogy Janssennel volt oltva.

"Két hete nyomják a hoppá Janssent kapott-at, igaz ezt sem igazolta még senki, csak egyvalaki nyomja a sajtóban masszívan."

Ja, gondolod, hogy egy kutatóorvos csak úgy légből kapottan nyilatkozna így?

"Aztán feltűnt kizárólag a gyakorin az, hogy már két Pfizert is kapott előtte"

Ez éppen máshol tűnt fel először, de nekem mindegy, azt hiszel, amit akarsz. Először én is kommentben olvastam a Janssenről (nem a gyakorin), nem találtam rá forrást, nem is hittem el, aztán pár napra rá már mindenütt hozták a hírek, hogy tényleg Janssent kapott.

Amúgy tök mindegy, mindenki azt hisz, amit akar, sehol nem szolgáltatnak nyilvános adatokat. Semmibe nem kerülne pl a covidos elhunytakról azt az infót is feltüntetni, hogy volt-e oltva, és ha igen, mivel, ezt mégsem hajlandók nyilvánosságra hozni. Ha nincs nyilvánosság, nem lehet tudni azt sem sokszor, hogy mi az igazság, mi az álhír, és ez a legjobb táptalaj a konteóknak is.

2022. jan. 7. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!