Miért érzem még mindig betegnek magam 15 nappal az első tünetek megjelenése óta?
"Miért érzem még mindig betegnek magam 15 nappal az első tünetek megjelenése óta?"
Mert még mindig beteg vagy 15 nappal az első tünetek megjelenése után.
Igazából megválaszoltad a kérdésed magad: covid.
Ez van ez ezzel jár.
Nekem utána 1 hónappal még az is nehezemre esett, hogy elsétáljak a liftig, és levigyem a szemetet. A majdnem mellettem lévő Sparba (rálátok az ablakból) úgy mentem le, hogy 2x ültem le pihenni a padra. Félelmetes volt.
Jah, és a covid péntek este-->vas délelőtt időszak alatt átfutott rajtam, 39,5-es láz, és rengeteg fos.ás, ennyi. De a posztcovid...
Covid után 2 héttel nekem is maradtak tünetek, kb 1 hónap eltelte után éreztem magam átlagosnak. Többen, sőt rengetegen számoltak be arról, hogy nem érezték jól magukat hosszabb ideig miután átestek rajta. Szövődmények hatásai, energiámat nekem is elvitte, ahogy #2 írta.
Én még decemberben kaptam el, eléggé megviselt, engem lehozott az életről. Az volt az első, hogy felvegyem védőoltást ellene, mert mégegyszer átesni rajta....Nem kívánom vissza azt az élményt.
Jó lenne, hogy ez az egész véget érne már, de amíg sok ember áltudományban él, az nem most lesz.
19/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!