A Fallout 4 a megjelenés után hány nappal lesz elérhető a nyíregyházi MediaMarktban?
Fura kérdés, de a megjelenés után minnél hamarabb meg akarom venni, de nem tudom, hogy hány napig tart, hogy ideérjen pont nyíregyházára.
Szerintetek mennyit várjak? Vagyis hogyha kell várni
<-- nem gondoltam, hogy percre pontosan
Egyszerűen csak arra vagyok kívánxsi, hogy ti hány napot várnátok, amíg biztos, hogy lesz.
Dobozosan veszem és kész.
Egyébként idióta volt az anyád, hogy megtartott.
#3: Ez utóbbival vitatkoznék, mert idehaza a dobozos játékok sokkal olcsóbbak a megjelenéskor, mint Steamen. Witcher 3: 12990 Ft vs. 60 euró. The Crew: 8990 Ft vs. 60 euró. GTA V...
Én sem veszek már dobozos játékot, de Magyarországon teljesen érthető alternatíva. Az más kérdés, hogy a legtöbb fiatal szerint nem is igazi játék az, amihez nincs tok meg kézikönyv.
A Fallout 4 dobozban csak perk poszter lesz elméletileg. Amúgy ha nyíregyház közelében van valahol videojáték bolt akkor rendelj előre náluk.
ha csak MM van, akkor menj be és kérdezzél meg egy dolgozót a részlegen hogy lesz-e készlet a megjelenésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!