Volt már olyan, aki pozitívra tesztelt HIV-re, egy védekezés nélküli szex után, viszont 1 hónappal az első teszt után negatívra, és az azt ismétlő tesztnél a részletes labornál is negatívra? (Bővebben lent)
Tehát: védekezés nélküli szex időpontja: 2021. szept 10.
Tesztelés időpontja, ELISA gyorsteszt (3 hét a minimum elvárt idő a teszteléshez, az érzékenység miatt): 2021. okt 11. HIV pozitív teszt
(az eredményt későn vettem át, és az országban sem voltam, ezért csak 1 hónap múlva tudtam újra tesztelni magam és akkor másik helyen kértem)
2021. nov 8. HIV negatív teszt (ELISA gyorsteszt)
2021. nov 17. részletes laborteszt (HIV negatív) - ekkor jött meg az eredmény
2021. dec 6. ismétlőteszt ELISA HIV negatív (önként mentem el rá)
Még annyit mellékletben: hogy szeptember 10-én pozitív-ra teszteltem 2 nemi betegségre is, egyiket egy 7 napos antiobiotikum kezeléssel kellett ellátni, a másikat pedig 1 alkalmas oltással még a tesztelés napján
Főleg azokhoz szólnék, akik majd az évek alatt írni fognak - talán.
Történt már veletek ilyesmi? Pontosan mivel magyarázta az orvos?
Lehetséges, hogy HIV tesztre nem csak a HIV mutat pozitívat hanem nemi betegség is?
Véleményeket is nyugodtan írhattok, de főleg azokhoz szólnék akikkel történt már hasonló.
Előre is köszi a válaszokat!
Keresztreakciot adhat, azert lehet pozitiv. Utolso: nyilvan nem a hivet kezelte antibiotikummal, hanem ahogy leirta, meg ket nemi betegsegre pozitiv lett. A chlamyidia, gonorrhoea, mycoplasma, ureaplasma, trichomonas mind antibiotikummal kezelendo….
De amugy hol lehet ilyen retek partnert osszeszedni es miert kell gumi nelkul megdugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!