Nem lehet, hogy az eddigi védekezések miatt van most szokatlanul sok megfázásos megbetegedés?
1 detto.
Szerintem mostaninak egy része a delta, csak nem tesztelik le.
Egyrészt a mostaninak egy része a delta, csak nem tesztelik le.
Én is nagyon enyhén voltam náthás párszor a maszkos időszak alatt és előtte legalább kéthavonta, úgy, ahogy az 1-es is.
Viszont én úgy tudom, hogy attól lehet hirtelen sok betegség, ha az immunrendszer egy ideig kevés kórokozóval találkozik, így kevesebb új kórokozó ellen van antitest és immunmemória.
Aki eljárt házibulikba a lezárások alatt, olyan munkája van, amit nem lehet home office-van végezni, esetleg a melóhelyen a durva hullámok alatt sem kellett maszk, annak a szervezete folyamatosan találkozott az újabb és újabb náthavírusokkal.
Aki home office-ban dolgozott és betartotta a korlátozásokat is, azoknak a szervezete kevesebb náthavírussal találkozott. Most viszont hirtelen sokféle új vírus van, ami sok az immunrendszer számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!