Oltásellenesek! Ti hogy oldanátok meg a járványhelyzetet?
Tegyük fel, hogy döntéshozói szerepben vagytok. Miben látnátok a megoldást a járvány ellen?
Milyen konkrét intézkedéseket hoznátok?
Első körben, egy marha nagy átverés áldozatai vagyunk, egyre nyilvánvalóbb. Tényleg benyalja mindenki, hogy egy teljesen más vírusvariánsra jó az előzőre fejlesztett oltás? Ébredjetek már fel!
A kérdéseim:
Miért nem elég, ha valaki átesett a betegségen, miért kell boldog-boldogtalant beoltani? A természetesen szerzett immunitás, mintha nem is létezne.
A hullámok között, miért nem mobil járványkorházak telepítésével voltak elfoglalva? A stadionok, eszetlen beruházásokra persze volt pénz, idő.
Miért nem becsülik meg jobban ANYAGILAG a korházi dolgozókat?
És, ha annyira jó ez az oltás, miért nem merik kötelezővé tenni, hogy a felelősséget is vállalják?
És nem, Ausztriában úgy akarnak oltani, ha egy bármilyen intézkedés során kiderülne, hogy nem vagy oltva megbírságolnak. Természetesen ez is azért van, mert az állam nem vállal semmiféle felelősséget, kötelezően önkéntes alapon akarnak oltani. Na vajon miért? Ez senkinek nem gyanús?
fejléc
Gyakori kérdések Új kérdés Véletlen kérdés
» Immunrendszer, fertőzések
Keresés
5
Erabundus
Üzeneteid
Kérdéseid
Saját kérdéseid
Megválaszoltjaid
2
Figyelt kérdések
Figyelt kulcsszavak
Kedvenc kategóriák
Toplistás helyezéseid
Beállítások
Kilépés
Főkategóriák
Egészség
Allergiák
Általános közérzet
Alternatív gyógyítás
Betegségek
Bio életmód
Dohányzás
Egészségügyi ellátások
Férfiak egészsége
Fogak, szájápolás
Immunrendszer, fertőzések
Mentális egészség
Nők egészsége
Sérülések, balesetek
Szemproblémák
Táplálkozás
Egyéb kérdések
Népszerű témák:
Antitest Betegség COVID COVID 19 Covid-19 Egészség Fertőzés Halál HIV Immunrendszer Influenza Járvány Karantén Korlátozás Korona Koronavírus Láz Maszk Megfázás Mellékhatás Moderna Nátha Oltás Pfizer Politika Sinopharm Teszt Tünet Vakcina Vírus
Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltásellenesek! Ti hogy...
Oltásellenesek! Ti hogy oldanátok meg a járványhelyzetet?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy döntéshozói szerepben vagytok. Miben látnátok a megoldást a járvány ellen?
Milyen konkrét intézkedéseket hoznátok?
#vírus #oltás #korona #járvány #oltásellenes #COVID
ma 16:39
Kiemel
Kérdés kiemelése
❮ 1 2 3 ❯
11/21 Senior Séf ***** válasza:
Én megvárnám, hogyan alakul az omikron törzs. Rusvai szerint nagy esély van rá, hogy most már influenza-szerűvé laposodik a járvány.
ma 17:15
Privát üzenet
12/21 anonim ***** válasza:
És még valami, ha oltatlanul nem dolgozhat ápoló, akkor az utánpótlás is kevesebb lesz, hisz akik nem szeretnének oltatni, eleve más munka után néznek. Míg ha nem lenne ez kötelező, akkor lehet, hogy többen bevállalnák még így is ezt a munkát, annak az esélyével, hogy elkapják a vírust. De ez az ő döntésük lenne, senkin nem kérhetnék ezt számon. Ezzel mi a baj? Mért nem így van?
ma 17:17
Privát üzenet
13/21 A kérdező kommentje:
12es, értem mire gondolsz és amúgy ja, tök jogos.
Másrészről nem tudom eddig hányan hagyták ott az eü-t azért, mert kötelező számukra az oltás... deee ugye az is tény, hogy hullára terheli így is az egészségügyet a járvány. Ugye így is pl irreleváns szakokról hívtak be egyetemistákat, hogy végezzék a nővérek munkáját.
Viszont oltás és mindenféle intézkedés nélkül egyértelmű, hogy sokkal több beteg kerül a rendszerbe mint amit az el tud látni és így olyanok is veszélyes helyzetbe kerülnek akiknek a baját amúgy el tudnák látni. Mondjuk egy vakbeles, akinek a kezelése rutinszerű, viszont azonnali beavatkozás szükséges.
És ha minden védelem nélkül ott flangálnak az egészségügyisek a COVIDosok körül, nagy eséllyel ők is elkapják, terjesztik, nomeg ki is dőlnek a munkából.
Lehet amúgy félrement kicsit a kérdés, de intézkedések alatt nem csak azt értem, hgoy oltás/nemoltás. Hanem a pl 2018-as sima élethez képest minden eltérést. Mert ha jól értem, akkor egy maszkot sem adnátok senkire, nem függesztenétek fel semmilyen rendezvényt vagy szolgáltatást, stb...
ma 17:27
14/21 anonim ***** válasza:
5 vagyok még mindig, összegezve én egyetlen módot látok jónak ebben a helyzetben, az egészségügy pénzelését. Semmi kötelező oltás, talán akkor nem lenne sehol ekkora emberhiány emiatt. Én úgy gondolom ez mindent megoldana, nem lehetne a kórházak túlterheltségére fogni semmit, mert lenne elég kórház és orvos.
ma 17:28
Privát üzenet
15/21 anonim ***** válasza:
Én (5 vagyok) ha az esetszám indokolná, akkor a maszkot tömegben kötelezővé tenném, de utcán meg az erdőben ahol senki nincs körülöttem, biztos nem. Aki akarja persze hordja mindenhol, de mondjuk egyedül a kocsiban, mint azt sokszor látni, nem egészen tartom egészségesnek.. ha valóban sok a súlyos beteg, akkor a tömegrendezvényeket is korlátoznám. De nem rúgatnék ki embereket, akik nem oltatják be magukat.
ma 17:37
Privát üzenet
16/21 A kérdező kommentje:
14, értem.
És mit értesz pénzpumpálás alatt? Konkrétan mibe fektetnéd a pénzt?
Gondolom a dolgozók fizetését dobnád meg jelentősen, hisz első körben ez tesz vonzóvá egy területet. Mibe invesztálnál még?
És mennyi idő alatt mekkora változásra számítanál?
ma 17:37
17/21 anonim ***** válasza:
Az én gondolatom szerint olyannak kéne lennie az átlag kórházaknak, mint a magán kórházak. Ezt gondolom nem kell részletezni.
ma 17:40
Privát üzenet
18/21 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha kötekedőnek tűnnek a kérdéseim, de konkrét tervekre vagyok kíváncsi és ezt eléggé felületesnek érzem egyelőre. Eddig ott tartunk, hogy úgy megy minden ember élete, mint 2018-ban, csak az egészségügyi dolgozók fizetése magasabb és van egy vezetőség által is kétesnek envezett oltás.
Ez... számomra gyakorlatilag semmilyen intézkedésnek tűnik, tekintve hogy így is napi 100 ember hal meg, pedig rengetegen dolgoznak otthonról, mindenhol kötelező a maszk és sok tömegrendezvény elmaradt vagy csak oltottak mehetnek. Ugye a 2020 tavaszi intézkedések meg a másik véglet ahol mindenki otthon ült és végül elég jól kibackeltüka z egészet.
ma 17:41
19/21 A kérdező kommentje:
17, de, részletezd. Tény, hogy a magánkórház kényelmesebb, kevesebbet kell várni, és van WC papír a mosdókban, de... ez hogy érintené a járványhelyzetet?
ma 17:43
20/21 anonim ***** válasza:
Te itt most nem államfőket kérdezel, hanem átlagembereket. Én nyilván nem fogok neked olyan tervezetet írni, mint egy szakember, én csak átlagos nyelven tudom leírni, hogy szerintem mit kéne tenni. A magánkórház jelleg nyilván azért lenne jobb, mert sokkal vonzóbb lenne annak, aki az egészségügyben szeretne elhelyezkedni, nyilván sokkal többen mennének ebbe az irányba. És nyilván nem most kéne hirtelen átalakítani, hanem már eleve évtizedek óta ennek kéne a normálisnak lenni..! Nyilván normális fizetésért, rendezett körülmények közé sokkal több ember menne szívesen dolgozni, nem úgy mint most. A többi intézkedést fentebb egyébként már leírtam.
ma 17:49
Privát üzenet
❮ 1 2 3 ❯
Figyelem
A válaszadásra vonatkozó szabályok
20, megértelek.
Ugyanakkor ha valaki felül tudja bírálni a WHO-t, a világ virológusainak 99%-át, és a világ vezetésének 90%-át, én úgy gondolom, hogy van olyan szinten, hogy egy épkézláb ötlete is legyen a járványkezelésre. Hisz a fent említettek egy állásponton vannak, amivel az oltástagadók nem értenek egyet. Az egyik oldal hozott egy szerinte-megoldást, amit a másik oldal elutasít. Ha ennyiben hagyjuk, akkor nincs megoldás, így a másoik oldalnak is kell hoznia egy megoldást, különben értelmetlenné válik a felháborodás.
Az meg, hogy egy rendszernek 30 éve máshog ykéne működnie, nemigazán válasz a jelen helyzetre. Sok minden lehetett volna más vagy jobb, de nem volt, azzal kell dolgoznunk amink van. A kérdés tekintetében működhet egy olyan válasz, ami 2020 januárjáig nyúl vissza és a kezdetektől fogva írja le mit tett volna másképp, de 1989-ig visszamenni fölösleges, mert a krédés a COIVD járvány kezelésére vonatkozik, nem másra.
Komment elküldése
Kapcsolódó kérdések:
Járványhelyzet: 6518 új fertőzött, 171 ember meghalt - nem kéne zárni végre?
Aki az oltások ellen van, az hogyan oldotta volna meg a járványhelyzetet?
Mitől lett hirtelen ilyen rossz a járványhelyzet az országban? Mit rontottak el a járványkezelésben?
Miért hagyják figyelmen kívül az orvosi kamara javaslatát járványhelyzet legnehezebb szakaszában? Miért marad a zsúfoltság a boltokban?
Szerintetek ha az embereknek nem lenne szabad valasztasa (mindenki oltatna, betartanak a szabalyokat, hordana mimdenki a maszkot, otthkn maradnank) nem lenne mar...
Európában melyik országban a legrosszabb jelenleg a koronavírus járványhelyzet?
Egészség főkategória kérdései »
Egészség - Immunrendszer, fertőzések kategória kérdései »
Ez is érdekelhet
Ezt tegye minden reggel és segíteni fog a megereszkedett bőrrel szemben (krémek használata nélkül)
Tokeletest Test
|
Hirdetés
Tactical Drone vásárlása - 50% kedvezmény
Xtactical Drone
|
Hirdetés
Celine Dion smink nélkül - szóhoz sem tudunk jutni a döbbenettől!
LightAndCharm.com
|
Hirdetés
Ez a ház mindössze 26 m², de a belső terek magukért beszélnek
ListsEveryDay
|
Hirdetés
by Taboola
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Egyébként kérdező, te most csak feszültséget akarsz generálni ugye? Már a kérdéseden látszik: "oltás ellenesek"
Senki nem oltásellenes, aki nem adatja be ezt a valamit, mindenki kísérleti szer ellenes. Nem látsz egy árnyalatnyi különbséget?
Nem az számít, én mit tettem volna, mert ha rajtam múlik, biztos nem kerül többmillió ember mélyszegénységbe az agyament korlátozások miatt. A covid egyébként mesterséges vírus, ez köztudott, kellett egy vírus, ami globális összeomlást idéz elő. Pont azért nyomják az ember arcába plakáton, tévében, mindenhol 0-24, hogy ezzel foglalkozz, ne azzal, ami a háttérben történik. Ez egy bevállt módszer, mint jól tudjuk.
Egyébként Kína kihalt? Sokáig titkolták a vírus létezését, mégis az ottani lakossághoz viszonyítva nagyon kevesen haltak meg. Csak abból tűnt fel nekik, hogy járvány van, hogy sokan fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz. Nem hullottak halomra az emberek. 98%-os túlélési rátájú, ezt azért ne felejtsük el. Ezért kell globálisan mindenki életét tönkretenni és korlátozni... Azért ennyire ők sem hülyék, fejétől bűzlik a hal.
A WHO is teljesen értelmetlen, a saját állításával szembemenő dolgokat mond. Mindezt úgy, hogy volt egy főpróba, 2019-ben, a járvány megjelenése előtt pár hónappal. Event 201, KORONAVÍRUS pandémiás szimuláció. Ennek egyik szervezője a World Economic Forum. Az Új Világrend, a 4.ipari forradalom, a Great Reset zajlik, ez nem titok, elmondták mi vár ránk, 2030-ig teljesen megváltozik minden. Teljes társadalmi reform és kontroll lesz. Sokaknak fel sem tűnik, mert még mindig a járvánnyal vannak elfoglalva, bevállt a terv. Javaslom neked is a tájékozódást, az alábbi videók segítenek benne.
(Feliratot be kell kapcsolni)
23
Oltásellenesnek hívtam, mert ezt a szót találtam legtalálóbbnak azokra az emberekre, akik elutasítják azo ltásokat, mint a helyzet kezelését.
Időről időre ki kell ismernem magam különböző logikájú rendszerekben és szabályok közt, illetve meg kell tanulnom alkalmazni őket és ha muszáj, alkotni egy újs zabályt, ami beillik atöbbi közé.
A jelenlegi rendszer az, hogy tarts távolságot a többi embertől, illetve az oltás csökkenti a betegség kialakulásának esélyét és a súlyosságát. Ebben a rendszerben az átoltottság a cél.
De van aki ezt a módszert elutasítja. Nincs ezzel gond, de valami elutasítása még nem válik.. valamivé. Szóval érdekel annak a rendszernek is a működése.
Mert a helyzet jelen van és reagálni kell rá. Az én kérdésem csupán annyi, hogy ha nem oltással meg korlátozásokkal, akkor hogyan.
25, én abszolút nem zárom ki a lehetőségét, hogy nem egy rosszul siekrült denevérpörkölt eredménye a járvány. Viszont ez a kérdést illetően nem számít, mert az tény, hogy van egy gyorsan terjedő cseppfertőzés aminek Európában is 2-3% a halálozási indexe, de egyéb fos dolgokat is okoz, okozhat. Erre reagálni kell valamilyen módon egyszerűen nem adja, hogy évente mindenkit megcibáljon egy betegség. Mint írtam, a kérdés ennek a mikéntjére vonatkozik.
Mondom, nem a származás érdekel, még csak az sem, hogy ki miért utasítja el az oltásokat, mint megoldást. Az érdekel, hogy ha nem oltásokkal, akkor mivel érnék el azt, hogy az élet visszaálljon a rendes kerékvágásba.
És az, hogy nem teszünk semmit és évente földhözbsz a betegség, az nem inősül normálisnak.
Azonnal igazodnék a PCR tesztelésekkel a WHO protokollhoz, csak tünetesek állapotának az igazolásához használni és a CT értéket levinni 25-re a 45-ről.
Azonnal visszaállítanám az egészségügyi ellátásokat, vége a csak a covid mentalitásnak, minden betegség egyenértékű, visszavenném a kirúgott 10.000 embert az egészségügybe.
A rizikócsoporton kívül mindenkit biztatnék arra, hogy ne féljen a vírustól és egy szezon alatt természetes immunitással a legjobb nyájimmunitással rendelkeznénk az átfertőződésnek hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!