Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki az oltások ellen van, az...

Aki az oltások ellen van, az hogyan oldotta volna meg a járványhelyzetet?

Figyelt kérdés
Hogyan laposítottátok volna el a járványgörbét?
2021. szept. 27. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%
bevezették volna hogy osztogassanak mindenkinek ingyen lóféreghajtót, mert az kezeli a covidot. (szerintük)
2021. szept. 27. 20:37
 2/12 Only a man ***** válasza:
62%

Oltás ellenes vagyok, azért mert sokat járok más problémákkal orvoshoz, és sokszor hallottam már sok embertől ugyan azt:

hogy az ismerőseik az oltás óta szarul vannak. Sokan egészségesek voltak előtte, volt aki kórházba került az oltás után, és sok olyan van, aki azóta is szarul van.

Nem vírustagadó vagyok, szimplán csak nem hiszek egy olyan vakcinába, amit 1-2 év alatt csináltak. :)

2021. szept. 27. 20:44
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell mindent elhinni, amit a tévében látsz. Az a járványgörbe legalább olyan lapos, mint a Földünk!
2021. szept. 27. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Én nem vagyok ellene, csak nem kérek belőle. Tiszán önzetlenségből, az idősebb honfitársaimnak meghagyom.
2021. szept. 27. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát' nem úgy mint a Cecília néni tette ezt!

A WHO protokollt betiltottam volna és helyette olyan protokollok bevezetése, melyek hatékonynak bizonyultak (Zelenko protokol, ahol 1000 covidos közül egy ember halt meg) , az orovsok számára nagyobb önállóságot kellett volna adni, szakmai konferenciák, tapasztalat csere!

A védőoltásokat járvány közben sem engedélyeztem volna, és max csak akkor, amikor a hosszútávú hatásokat illetően is igazolást nyert a biztonságossága!

Ivermectint, mint az egyik leghatékonyabb vírus elleni gyógyszert sok országhoz hasonlóan engedélyeztem volna!

A C és D vitaminokat ingyenessé tettem volna!

Külön a covid-ra kifejlesztett és hatékony vitaminok, pld. Acetil-N Cisztein aminosav, melyek máshol is bizonyítottak pld. Zelenko protokoll:

[link]

Szerintem kb. 100 év múlva a mostani orvosi eljárásokra majd úgy fognak tekinteni az emberek, mint egy nagyon sötét és szomorú időszakra, de lehet egyszerűen csak úgy, mint egy népirtásra!

2021. szept. 27. 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
4%

Mikor már látszott hogy az olaszoknál mi a helyzet, a covidos betegeket csakis prérin elhelyezett hadikórház sátrakba raktam volna, sos-nem kiképzett személyzettel, emellett az EÜ ellátást nem állítottam volna le.

Még mindig a lélegeztetőgépet eröltetik 1.5 év után is, pedig teljesen felesleges, alig jön le róla élve beteg. Hiába vannak uj tapasztalatok a nagyvilágban, semmi nem változik, csak a 4. oltás hozhatja el a megváltást.

2021. szept. 27. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
*sos-ben
2021. szept. 27. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem ezek a mélybutaságban elő antivaxerek még a kérdést sem értik.
2021. szept. 28. 00:17
 9/12 krwkco ***** válasza:
61%

1. Zárt helyek szellőzés szerinti minősítése

Voltak olyan kutatások, hogy 15 perc közös légtérben tartózkodás után fertőződünk meg. Ami teljesen értelmetlen, ha nem vesszük figyelembe a légcserét. A zárt helyekre kereszthuzati, szellőzőrendszeri javaslatokat kellett volna tenni. Légcsere mérés, illetve a fejmagasságból való elszívás alapján minősíteni a helyeket és aszerint engedélyezni, hogy hány személy lehet bent. Figyelembe véve a szokásos viselkedést is. Pl. zenés helyen az emberek ordibálnak, mert nem hallják egymást.

2. Rengeteg olcsó, valóban működő maszk (ffp2, kn95) osztogatása, olcsó hozzáférhetősége.

3. A hülyeség mellőzése: Pl. katonák fertőtlenítik az iskolákat, ahol hetek óta nem volt tanítás. Kihalt utcákon maszkviselési kötelezettség.

2021. szept. 28. 06:21
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
2, 4-es pont a kérdésre nem válaszolt. Talán nem véletlenül...
2021. szept. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!