Oltásellenesek! Ti hogy oldanátok meg a járványhelyzetet?
Tegyük fel, hogy döntéshozói szerepben vagytok. Miben látnátok a megoldást a járvány ellen?
Milyen konkrét intézkedéseket hoznátok?
12es, értem mire gondolsz és amúgy ja, tök jogos.
Másrészről nem tudom eddig hányan hagyták ott az eü-t azért, mert kötelező számukra az oltás... deee ugye az is tény, hogy hullára terheli így is az egészségügyet a járvány. Ugye így is pl irreleváns szakokról hívtak be egyetemistákat, hogy végezzék a nővérek munkáját.
Viszont oltás és mindenféle intézkedés nélkül egyértelmű, hogy sokkal több beteg kerül a rendszerbe mint amit az el tud látni és így olyanok is veszélyes helyzetbe kerülnek akiknek a baját amúgy el tudnák látni. Mondjuk egy vakbeles, akinek a kezelése rutinszerű, viszont azonnali beavatkozás szükséges.
És ha minden védelem nélkül ott flangálnak az egészségügyisek a COVIDosok körül, nagy eséllyel ők is elkapják, terjesztik, nomeg ki is dőlnek a munkából.
Lehet amúgy félrement kicsit a kérdés, de intézkedések alatt nem csak azt értem, hgoy oltás/nemoltás. Hanem a pl 2018-as sima élethez képest minden eltérést. Mert ha jól értem, akkor egy maszkot sem adnátok senkire, nem függesztenétek fel semmilyen rendezvényt vagy szolgáltatást, stb...
14, értem.
És mit értesz pénzpumpálás alatt? Konkrétan mibe fektetnéd a pénzt?
Gondolom a dolgozók fizetését dobnád meg jelentősen, hisz első körben ez tesz vonzóvá egy területet. Mibe invesztálnál még?
És mennyi idő alatt mekkora változásra számítanál?
Elnézést, ha kötekedőnek tűnnek a kérdéseim, de konkrét tervekre vagyok kíváncsi és ezt eléggé felületesnek érzem egyelőre. Eddig ott tartunk, hogy úgy megy minden ember élete, mint 2018-ban, csak az egészségügyi dolgozók fizetése magasabb és van egy vezetőség által is kétesnek envezett oltás.
Ez... számomra gyakorlatilag semmilyen intézkedésnek tűnik, tekintve hogy így is napi 100 ember hal meg, pedig rengetegen dolgoznak otthonról, mindenhol kötelező a maszk és sok tömegrendezvény elmaradt vagy csak oltottak mehetnek. Ugye a 2020 tavaszi intézkedések meg a másik véglet ahol mindenki otthon ült és végül elég jól kibackeltüka z egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!