Hogy lehet az, hogy ugyan azzal a lázmérővel az egyik hónaljamban 37,1-et mérek, a másikban 37,8-at?
Figyelt kérdés
Többszöri mérések után is ugyan ezek az eredmények születtek. Melyik a valós, illetve miért mér különböző hőmérsékleteket?2021. dec. 3. 19:23
1/3 anonim válasza:
Elfogadhato szerintem, ha letisztitod normálisan akkor szájban is kipróbálhatod, van aki úgy méri…
2/3 anonim válasza:
Szokták mérni szájban, végbélben, hónaljban.
Szerintem az a legtisztább, ha ilyen esetben - persze mindenkor megfelelő fertőtlenítések után - több helyen is megméred.
Amúgy meg van már érintésmentes, talán lézeres elven működő lázmérő is (lsd. kórházak, meg modernebb magánrendelők), ha veszel egy olyat, abban szerintem nem lehet csalatkozni.
3/3 anonim válasza:
Pontosan úgy szorítod, és abba a pozícióba hagyod benne ugyanannyi ideig? Próbáld meg 2x annyi időre mindkét hón alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!