Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogy lehet az, hogy ugyan...

Hogy lehet az, hogy ugyan azzal a lázmérővel az egyik hónaljamban 37,1-et mérek, a másikban 37,8-at?

Figyelt kérdés
Többszöri mérések után is ugyan ezek az eredmények születtek. Melyik a valós, illetve miért mér különböző hőmérsékleteket?
2021. dec. 3. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadhato szerintem, ha letisztitod normálisan akkor szájban is kipróbálhatod, van aki úgy méri…
2021. dec. 3. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mérni szájban, végbélben, hónaljban.

Szerintem az a legtisztább, ha ilyen esetben - persze mindenkor megfelelő fertőtlenítések után - több helyen is megméred.

Amúgy meg van már érintésmentes, talán lézeres elven működő lázmérő is (lsd. kórházak, meg modernebb magánrendelők), ha veszel egy olyat, abban szerintem nem lehet csalatkozni.

2021. dec. 3. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy szorítod, és abba a pozícióba hagyod benne ugyanannyi ideig? Próbáld meg 2x annyi időre mindkét hón alatt.
2021. dec. 4. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!