Lesz abból bajom, hogy fél éve ugyan az 1x használatos maszkot hordom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 18:46
2/16 anonim válasza:
Ha kamu, ha nem, ez ritka nagy igénytelenség.
3/16 anonim válasza:
Azt hogy csinálod? Egy egyszer használatos maszk egy hónapos folyamatos használat során elbomlik.
A textil maszkok esetében ráírják a csomagolásra, meddig tudja tartani a minőségi védőfunkcióit. Általában minimum 3 hónapig bírják.
4/16 anonim válasza:
Semmi szerintem.
Kedves első nem kamu ugyanis nekem is van egy maszkom amit szintén ennyi ideje sőt több inkább hordok és az anyagtól függ ugyanig meddig bírja.
MAx ha párszor kimosod az elég.
5/16 anonim válasza:
Miért lenne kamu? Rengeteg ember hordja hónapokig. Tudom... Gyógyszertarban dolgozom, látom...
Kommentálni nem szeretnem, de nem kamu, az tuti. 😂
6/16 alletta válasza:
remélhetőleg időnként ki lett mosva fél év alatt.
7/16 anonim válasza:
Én azt szoktam röhögni mikor a boltban hót foltos retkes, egykoron még fehér maszkokban vásárolgatnak.
8/16 anonim válasza:
Itt miért kell lepontozni a válaszokat? Pedig a kérdésre hasznos választ adtunk #1-el és #2-vel
#3 vagyok
9/16 anonim válasza:
8.lehet sokaknak nem tetszik ez és igénytelennek gondolják pedig elég ha párszor van mosva és annyi legalább is ezt tapasztaltam és nem kaptam el azóta se a vírust.
10/16 anonim válasza:
Ha mosva sincs, akkor elszaporodhat rajta valami baci és attól lesz bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!