COViD - 2 Sinopharm oltás után ha Janssen a 3. oltás, úgy kiadják az EU-s igazolványt?
Az EU-s igazolványt kiadják a Sinokra is. A kérdésed arra vonatkozott gondolom, hogy utazáshoz elfogadják-e az országok:
Elég vegyes a kép, és összességében úgy tűnik, ahogy haladunk előre, egyre kevésbé fogják elfogadni.
Ausztriában pl. jan 3-tól kelleni fog 2. Janssen is.
Aztán körvonalazódik egy olyan EU szintű verzió, hogy az utolsó vakcina 270 napig érvényes... Akkor már más helyzet fog előállni.
Jelenleg a külügy oldalán érdemes az adott célországot megtekinteni, ott igyekeznek jelezni, hogy mi az aktuális álláspont.
Jah, én két Sputnikra kaptam Janssent múlt héten, icipicit az utazási megfontolásból, 80%-ban viszont azért mert megegyezik a Sputnik Light-tal, amit ugye nem vett Mo végül...
Úgyhogy akor körbejártam a kérdést, és abban maradtam magammal, hogy tisztán utazási megfontolásból jó döntést hozni nem lehet nekünk. Sok országban kevés az 1 Pfizert/Moderna, ahol még elfogadják a Janssent, ott lassan már nem elég az 1, hiszen aki először kapta, annak 8-10 hónap már letelhetett bőven. (Saját országukban pl.)
“ így EU-n belül szabadon mehetsz majd.”
Nem.
Lásd #1 és #2 hozzászólásom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!