Van itt olyan, aki két Pfizer és esetleg korábbi fertőzés után elkapta a Covidot?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tünetek? Mennyi ideig tartott? Hetvégi buli után gyengébbnek érzem magam. Akikkel együtt voltam,már teszteltek, és negatívok. Én pedig alapból home office-ban vagyok, nem mozdulok ki most pár napig.
Tüneteim: enyhe hátfájás, kicsiy gyenge vagyok. Szaglásomat nem vesztettem el, se az ízlésemet.
2021. dec. 2. 09:18
11/18 A kérdező kommentje:
Elso fertozesnel en is szarul voltam. Igazabol 1 hetig csak masodik heten viszont nem volt szaglasom. 27 eves vagyok.
2021. dec. 2. 10:00
12/18 anonim válasza:
Sok debil konteós lepontozott, pedig a kérdésre válaszoltam. Agyhalott banda, nemhiába nem viszik semmire az életben.
13/18 anonim válasza:
Párom 2 Pfizer után kapta el, 38,5 fokos láz, izomfájdalom, gyengeség, szaglás elvesztése, én 2 kínai vakcina után sokkal betegebb voltam, 39,3 volt a lázam, ha nem kapok Favipiravirt, szerintem kórhazba kötök ki.
14/18 anonim válasza:
Egy csomó oltott embert ismerek, aki elkapta. Egynek se volt olyan enyhe, mint ahogy leírtad. Pont ugyanolyan szívás oltottan, mint oltatlanul. Ha szerencsés vagy enyhe, ha nem, nem.
De a leírásod alapján nem sok esélyt látok arra, hogy te most covidos vagy.
15/18 anonim válasza:
Én 2 Pfizer után kaptam el. Szaglásom, ízérzékelésem ment el kb.2 hétre. Náthás levertséget éreztem még a legelején.
Jobbulást!
16/18 A kérdező kommentje:
Közben teljesen jól érzem magam. Lehet csak a fáradtság miatt gondoltam, hogy koronás vagyok.
2021. dec. 3. 23:26
17/18 anonim válasza:
Am csak úgy mondom. A vakcinák amiket elfogadnak,nem csak itthon hanem máshol is nem azt jelentik,hogy nem kaphatod el a vírust. Elkaphatni elkaphatod, csak nem kerülsz korházba, vagyis nem leszel súlyos helyzetben. Ez nem csak a Pfizerre vonatkozik, de még az Astrára, Modernára meg a testvéreire. Az,hogy utána rosszul érzed magad, ízlések és pofonok, mindenkinek máshogy reagál a szervezete erre.
18/18 A kérdező kommentje:
Tudom es ez tény. Ha ezt sokan felfognak, veoltatnak magukat akkor bem kene megint egy lockdown, ahogy sok orszagban ez van.
2021. dec. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!