Van itt olyan, aki két Pfizer és esetleg korábbi
fertőzés után elkapta a Covidot?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tünetek? Mennyi ideig tartott? Hetvégi buli után gyengébbnek érzem magam. Akikkel együtt voltam,már teszteltek, és negatívok. Én pedig alapból home office-ban vagyok, nem mozdulok ki most pár napig.
Tüneteim: enyhe hátfájás, kicsiy gyenge vagyok. Szaglásomat nem vesztettem el, se az ízlésemet.
Testvérem kettő pfizer után kapta el. 10 nap karantén, ebből nyolc napig nagyon szarul volt. nem érezte az ízeket, reggel kiment megmosni a fogát és abba elfáradt, tehát nagyon gyenge volt. Fájt mindene, meg akart halni de láza az például egyáltalán nem volt. Nagyon sokat aludt.
2021. dec. 2. 09:24
2/18 anonim válasza:
Biztos van ilyen, az oltas nem vedőpajzsot képez körülötted, hanem az immunrendszereddel ismerteri meg a kórokozót.
2021. dec. 2. 09:27
3/18 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Meg kaptad a number 1 fájzer oltást, ráadásul kétszer.
Védve vagy mindentől IS!
Am nem illik reklámozni hogy kutyagumit se ér a cucc...
2021. dec. 2. 09:31
4/18 anonim válasza:
2 es. Az oltás egy baromság veled együtt. De ha akarod, odaadom az én adagomat is! Egészségedre
2021. dec. 2. 09:31
5/18 A kérdező kommentje:
3) En pedig teged nem ertelek. Oltastol fuggetlenul el lehet kapni a virust, de nem mindegy milyen a lefolyasa. Ha komolyan csak annyi, hogy faj a hatam es almos vagyok, akkor mar elerte a kivant hatast a vakcina...
2021. dec. 2. 09:36
6/18 anonim válasza:
Akkor meg pánikra semmi ok :)
2021. dec. 2. 09:39
7/18 anonim válasza:
Gyengeség, köhögés, láz.Kaptunk gyógyszert mert pozitív lett a tesztünk.De így is én kettő hétig nagyon carul voltam, párom meg még mindig.Mindketten pfizert kaptunk,de mi 52-55 évesek vagyunk, cukorbeteg vagyok, páromnak a szívét műtötték.
2021. dec. 2. 09:39
8/18 anonim válasza:
Tesóm elkapta, a második után 2 nappal (vagyis, igazából előtte, mert ugye két hétig lappang). Nem érzett szagokat meg ízeket, meg folyt az orra. Simán átment pár nap alatt. Tavaly oltás nélkül viszont brutálisan szarul volt.
2021. dec. 2. 09:48
9/18 anonim válasza:
tavaly decemberben még nem volt oltás, most elvileg 70% be van oltva és pontosan ugyanannyian halnak meg naponta, mint egy éve...
2021. dec. 2. 09:49
10/18 anonim válasza:
Hány fertőzöttből 9-es?
Mondok egy példát. USA-ban él 300 millió ember, Ukrajnában meg 35. Tegyük fel USA-ban 5x annyi ember hal meg, mint Ukrajnában.
Ha nem veszed figyelembe a számokat (mint most sem vetted figyelmbe), akkor azt feltételezhetnénk, hogy Ukrajnában jobb az egészségügyi ellátás, mint az USA-ban. Pedig csak arról van szó, hogy 10x több ember van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!