A Kötelező oltás mint pl: Ausztriában van az kényszer oltás is lesz?
Remélem konzervativok is maradunk ,azt is remélem a millió beoltott nagyrésze észreveszi hogy soha nem akarjék abahagyni az oltogatósdit és kiszálnak és az oltatlanok melé álnak.
riogatnak ,járványokkal de érdemes utánanézni ,hogy a spanyolnátha előtt a világon nagon sok helyen oltottak rengeteg embert katonákat főleg agyhártya gyuladás ellen ,és pontossan az oltási programm okozta a járványt az amúgyis háboruban legyengült éhező világban.
a kovid intézkedések miadt a jővőben sokat lesznek nincstelen ls legyengülnek ami valódi megbetegedéseket fog okozni.
minden járvány már rég eltűnőben volt a környezeti változások miadt mikor kitalálták a csővőn a lukat az oltásokkal és learatáák a babérokat.
a gyermekbénulásokat is az oltások okozták amit régen nagyon sok mindenkinek beadtak mindt már mondtam agyhártya gyuladás ellen oltották az egész világot akoriban,nagyon sok olyan feljegyzés van aki nem volt beoltva akkoriban nem volt beteg
Hát te tényleg alufóliasapkás gyökér vagy. :D
"a gyermekbénulásokat is az oltások okozták amit régen nagyon sok mindenkinek beadtak mindt már mondtam"
Milyen igazad van, épp ezért csökkent az oltás megléte után 1988-as 350 ezerről az esetszám 2014-re 359-re, tehát ezred annyi eset van az oltások miatt, mint előtte.
Engem nem zavar, ha oltogatnak, most ilyen világ van. Ha évi 2 oltáson múlik az, hogy úgy élem az életemet, ahogy korábban, te pedig otthon ülsz/ büntetést fizetsz, ám legyen én leszärom.
Tudom most jön az, hogy mennyi ismerősöd meghalt oltás után, meg mennyi ember lett beteg az oltásoktól, amire én kérek tőled egy forrást, te pedig nem tudsz küldeni, ezért abba marad a beszélgetés, szóval jót dumcsiztunk.
37 esnek küldöm ezt a videót sok sok szeretettel!
bizz az orvostudományban és ne űljetek fel a pánikeltőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!