Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Kötelező oltás mint pl:...

A Kötelező oltás mint pl: Ausztriában van az kényszer oltás is lesz?

Figyelt kérdés
Mert ha csak törvényszegés és pénzbűnti jár érte de nem kényszeroltás akkor még meg lehet úszni a Sátáni kotyvaszt

2021. dec. 1. 22:20
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Ha ez lesz Magyarországon is, akkor lesz az a pont hogy én fölkötöm magam...

2021. dec. 1. 22:55
 22/59 A kérdező kommentje:
Pontosan észre se veszik ,hogy ugyan az zajlik le pontosan min akkoriban.
2021. dec. 1. 22:57
 23/59 A kérdező kommentje:
Remélem ha a nálunk is idáig degradálódik legalább a szánalmas magyar fizetéshez igazítják a büntetést
2021. dec. 1. 22:59
 24/59 A kérdező kommentje:

21 és a cikk szerint akkor lesz 7200 euró ha elmegy olyan helyekre ahol csak oltottak lehetnek....

Mintha bárkit is veszélyeztetne ha a csidaszuper kotyvaszt oltás működik nemde?

2021. dec. 1. 23:01
 25/59 anonim ***** válasza:
93%
Nem szabad hagyni hogy idáig eljussunk. Én soha nem tüntettem, ne szavazok, pártsemleges vagyok de ez egy olyan kérdés, amit nem szabad benyelni mert csak egyre rosszabb lesz ha nem állítjuk meg időben. Én így látom.
2021. dec. 1. 23:06
 26/59 anonim ***** válasza:
89%
Az a helyzet, hogy a legtöbb párt oltás párti..
2021. dec. 1. 23:07
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy nem a pártokban van az erő hanem a tömegben. És ha a tömeg akarata ellen cselekedik bármilyen uralkodó rendszer, az hatalmas és végzetes tévedés. A történelem számtalan példát tud felsorolni amikor képzavarban volt az uralkodó elit, és ez a képzavar korrigálódott.
2021. dec. 1. 23:14
 28/59 anonim ***** válasza:
92%

"Az a helyzet, hogy a legtöbb párt oltás párti.."

A nép akarattal nem lehet szembe menni, ezt nem lehet lenyomni az emberek torkán, nem egy emberről hallottam, hogy megkapta valamelyik aranylövést és belehalt a helyszínen, garancia nincs rá de legyen kötelező!

Ez nem normális.

29/59 A kérdező kommentje:

Hogy létezik,hogy idáig jutottunk ,hogy e vezetőnk akik állítólag valamiféle bibliai értékeket őrízni akarnak olyat mond ki a rohadt pofáján ,hogy "csak az oltás véd meg"

Az idiótának meg se fordult a fejében ,hogy valaki pl hítbéli meggyőződése ,hogy gonoszság az oltás, azt kőtelezi?

30/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha van esze a miniszterelnök úrnak, akkor hallgat a jó szóra, a 16-os által linkelt nyílt levélben foglaltakra. Mert nyilván nem akar úgy járni, mint az egykori román államfő.

[link]

2021. dec. 2. 01:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!