Oltásellenesek miért hazudnak állandóan, pl. abban, hogy a gyerekkori oltásokból egy kellett csak, a covid oltásból pedig 3 kell már, ezért hatástalan?
21
Dehogy kell meg mentened hiszen ahogy Te fogalmaztál aki be kerül mind meghal...
És te milyen stílusban beszélsz? Akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel máris tanulatlan és konteós? Te köpted magad szembe először, szóval erről csak ennyit. Jobb lenne, ha elfogadnád mások véleményét és nem minősítenéd le, csak mert te kivagy mivagy orvostanhallgató vagy...hűha, nem estem hasra a tanulmányaidtól.
Kóbor János az Omega frontembere is azt képzelte, elég erős az immunrendszere, fölösleges felvennie az oltást.
Jelenleg élet-halál közt lebeg.
22
1.Most hasra kéne esnem mert Te egészségügyben dolgozol?
2. Normális stílusban kérdeztelek/válaszoltam, érdemben nem reagáltál egyikre sem
3. Nem,nem én vagyok az orvostan hallgató
Nornalis
Kóbor János egy 78 éves idős ember. Jó példa, gratulálok. :D
"Nornalis, orvostan hallgató" Zseni.
Kóbornak sincs sok hátra. Aki gépre kerül az már nem jön le élve, nagyon kis százalékban, én nem is tudok példát mondani csak a hírekből azt a fideszes képviselőt.
29
Sikerült meg ragadni a lényeget...el írtam telón egyrészt másrészt azt nem is akartam oda írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!