Oltásellenesek miért hazudnak állandóan, pl. abban, hogy a gyerekkori oltásokból egy kellett csak, a covid oltásból pedig 3 kell már, ezért hatástalan?
Hallgasd meg ezt a videót, budaörsi háziorvos:
https://www.youtube.com/watch?v=4bLhDcVoPKA
Főleg 8.03-nál a lényeg. De segítek, kiemelem: 42 páciensből 3 vagy 4 volt oltatlan, többi 2, 3 oltással lettek betegek.
Idefigyelj, te tájékozatlan agymosott, a Buda Környéki Televízió mióta konteós videó??? Na, ennyi ésszel inkább ne légy orvos, mert a te kezed közt fognak meghalni az emberek a nulla tudásod miatt. Istenem, milyen világ vár itt az emberekre, ha ilyen agyatlan orvosai lesznek ennek az országnak?
11 és 13
Érdemi választ nem adtál,
Sajnálatos amit írtál de engem se érdekel mennyi embert visz el a vírus és bármennyire hihetetlen deha nem nézek tévét meg nincsenek kormány intézkedések azt se tudom hogy világ járvány van
Lehet, hogy az oltott nem a covid mizériába fog meghalnak, hanem az oltás mellékhatásaiba, az ugye lényegtelen. Lényegtelen az is, hogy sokaknak rosszul reagál a szervezete az oltásra és komoly egészségkárosító hatás következik be. Oltott kollégáim furcsa mód betegeskednek, és oltatlanul a cirkusz óta vajon miért nem? Ja, tudom, biztos mutáns vagyok, akin nem fog semmilyen vírus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!