Beadassam a 3.oltást?
Figyelt kérdés
Félek beadatni a 3.oltást mivel eddig a pfizert kaptam és a 3.ugye nem lehet ugyanaz..
Nagyon félek a vírustól és az oltás miatti mellékhatástól is.
Nem tudom mit tegyek..
30/N
2021. nov. 28. 18:35
11/29 anonim válasza:
#9 De, kaptam annyit szerencsére. Ha nem kaptál legalább 3 vedőoltást, az sajnos baj. A szüleid oltásellenesek, vagy hogyhogy nem kaptad meg a kötelezőket?
12/29 anonim válasza:
Sajnos nagyanyám hagyta magát rábeszélni az oltásra, most pedig 2 oltás után ott fekszik Salgótarjánban a kórházban, az orvos azt mondta ma, hogy isteni csoda lenne, ha túl élni. Nem tudom miből gondolod, hogy aki megkapta az oltást az nem fertőz, vagy nem halhat meg benne?
13/29 anonim válasza:
A kedves nagyanyádnak nincs véletlenül súlyos alapbetegsége? Mert sajnos amiatt is kerülhetett oda. Covidosok között mozgok, aki oda kerül gépre, az 99%-ban nem oltott.
14/29 anonim válasza:
24 különböző komponenst kell kapnod 12 oltásban 12 éves korodig.
Továbbá javasolt még vagy hat féle betegség ellen oltás, általában 1-2 oltással.
Az első 12 oltás közül 11-t valószínűleg megkaptál, ha a 70-es évek után születtél.
15/29 anonim válasza:
Oltás előtt eléggé jól el volt, tudott magáról gondoskodni, az egyik veséje már nem volt az igazi, de 84 éves. Persze nem látom a jövőt, de én úgy gondolom, hogy el lett volna még ha nem kéri az oltást, eléggé megviselte a két oltás őt. Mondta sokat, hogy fáj tőle a feje, meg rossz volt a közérzete. Most pedig ott van Salgótarjánban a kórházban, nincs öntudatánál nem is eszik már, szerintem napja is vannak még hátra.
16/29 anonim válasza:
12: Ha oltással is korhazban fekszik, akkor szerinted mi lenne vele ha nem adatja be?? Valoszinuleg mar zsakban lenne..
17/29 anonim válasza:
Ja, bocsánat most olvasom hogy nem covid fertozott
18/29 anonim válasza:
84 éves és vesebeteg, azért gondolkodj már. Bármikor lerobbanhat egy ilyen beteg, főleg hogy aggastyán korban van. A hideg vagy egy fronthatás is súlyos állapotot okozhat az időseknél.
19/29 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy mit kapott. A sinopharmot nem ajánlják 60 fölött most már.
20/29 anonim válasza:
"12: Ha oltással is korhazban fekszik, akkor szerinted mi lenne vele ha nem adatja be?? Valoszinuleg mar zsakban lenne.."
Éppen, hogy az oltás gyengítette őt le.
Nem látom a jövőt, de tudott magáról gondoskodni, az oltás előtt. Az oltás legyengítette őt, a vírus pedig megtámadta a tüdejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!