Beadassam a 3.oltást?
Figyelt kérdés
Félek beadatni a 3.oltást mivel eddig a pfizert kaptam és a 3.ugye nem lehet ugyanaz..
Nagyon félek a vírustól és az oltás miatti mellékhatástól is.
Nem tudom mit tegyek..
30/N
2021. nov. 28. 18:35
1/29 anonim válasza:
De lehet a 3. is Pfizer. Én is azt kaptam a 2 Pfizer után.
2/29 anonim válasza:
Hülyeség. Mind a három oltásom Pfizer. Te is dönthetsz hogy milyet szeretnél kapni. Kérheted simán harmadjára is a Pfizert.
3/29 anonim válasza:
Nekem vannak ismerősem, akik Pfizert kaptak harmadiknak is. De ne az itteni válaszokra alapozz, kérdezd meg a háziorvosodat, hogy mit ajánl.
4/29 anonim válasza:
Pfizert nem szabadna keverni másfajta oltással, ezt orvosok, virológusok mondják. Én is 3 Pfizert kaptam.
5/29 anonim válasza:
Nyugodtan lehet ugyanaz, de én ebben azbesetben a modernát választanám az erősebb védelem érdekében.
7/29 anonim válasza:
Pénteken kaptam a 3. Pfizert. Éjjel kicsit éreztem a karom és annyi.
8/29 anonim válasza:
#6 És kanyaró ellen milyen vitamint szedsz?
9/29 anonim válasza:
#8 Ne harahudj, de nem fogom magam kisérleti oltásokkal telenyomatni a szervezetem 6 havonta. Egész életedben nem kapsz 3 védőoltást.
10/29 anonim válasza:
Igen, mert többet kapunk. Van amelyik két körös. Amúgy leszarom hogy nem vagy beoltva, de azért ne gyere a közelembe légyszi. Fertőzd meg a saját családodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!