Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A covid egy baktérium, ami...

A covid egy baktérium, ami sugárzás következtében alakul ki? Igaza lehet a Szingapúri orvosoknak?

Figyelt kérdés

Üdv! A Facebookon terjed egy hír. Biztosan napokon belül a te csoportodban is megjelenik. Elolvastam, nem tudom hogy mi igaz ebből. Forrás: Szingapúri Egészségügyi Minisztérium

idézem:

""Szingapúr lett az első ország a világon, amely C#O#VI #D-19-es test boncolását végezte. Alapos kutatás után kiderült, hogy a C#o#v#i#d-19 nem vírus, hanem olyan baktérium, amely sugárzásnak volt kitéve és vérrögök által emberi halálokat okoz.

Eldöntötték, hogy a C#o#v#i#d-19 betegség vérrögöket okoz, ami véralvadáshoz vezet az emberben, és véralvadást okoz az erekben, ami megnehezíti a légzést; Az agy, a szív és a tüdő nem jut oxigénhez, ezért az emberek gyorsan haldoklom.

A légzéshiány okának kiderítése érdekében Szingapúrban az orvosok nem követték a W # H # O protokollt, és boncolást végeztek C # O # VI # D-19.

Miután az orvosok felnyitották és alaposan megvizsgálták a kezeket, lábakat és egyéb testrészeket, észrevették, hogy az erek kitágultak és megteltek vérrögökkel, ami megnehezítette a vért, és csökkentette az oxigénáramlást a szervezetben, ami miatt a beteg halála....... Miután megtudta ezt a tanulmányt, a szingapúri egészségügyi minisztérium azonnal megváltoztatta a C#o#v#i#d-19 kezelési protokollt, és aszpirint adott pozitív betegeinek. 100 mg aszpirint és Imromacot kezdtek adni a betegeknek. Ennek következtében a betegek gyógyulni kezdtek, egészségi állapotuk javulni kezdett. A szingapúri egészségügyi minisztérium egy nap alatt több mint 14 000 beteget evakuált, és hazaküldte őket.

A tudományos felfedezések időszaka után Szingapúrban az orvosok azzal magyarázták a kezelés módját, hogy a betegség globális átverés, „Ez nem más, mint intravascularis véralvadás (vérrögök). Gyógyítás módjai:

antibiotikumos tabletták

Gyulladáscsökkentő és véralvadásgátlót (aszpirint) szedj.

Ez azt jelzi, hogy a betegség gyógyítható.

A lélegeztetőgépekre és az intenzív osztályra (ICU) soha nem volt szükség más szingapúri tudósok szerint. Szingapúrban már közzétették az erre a célra szóló jegyzőkönyveket.

Kína már tudja, de soha nem adta ki a híreit.

C#o#v#i#d-19 amely csak sugárzásnak volt kitéve. Csak a nagyon alacsony védettséggel rendelkező emberek legyenek óvatosak. Ez a sugárzás gyulladást és hipoxidot is okoz. Az áldozatoknak Asprin- 100 mg-ot és Apronikot vagy Paracetamolt 650 mg-ot kell szednie.

2021. nov. 28. 11:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Ez az álhírek között is a legprimitívebbek közül való. Kicsit olyan mint a nigériai csalás, ami szándékosan felismerhető, hogy csak a tényleg segghülye embereket célozza meg..
2021. dec. 11. 01:17
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Hát... azért egy vírust és egy baktériumot még én is meg tudok különböztetni mikroszkóp alatt, pedig én aztán nem vagyok egy nagy szakértő:D
2021. dec. 11. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
"A covid egy baktérium.." itt el is akadtam..
2022. szept. 7. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A globalizáció oda vezet, hogy minden kacsa hírnek másodpercek alatt megjelenik a mesterséges intelligencia által az összes nyelvre lefordított verziója is. Te meg el is hiszed, hogy 14000 embert "evakuáltak". Neked mi van a fejedben agy helyett?
2022. szept. 8. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!