A covid egy baktérium, ami sugárzás következtében alakul ki? Igaza lehet a Szingapúri orvosoknak?
Üdv! A Facebookon terjed egy hír. Biztosan napokon belül a te csoportodban is megjelenik. Elolvastam, nem tudom hogy mi igaz ebből. Forrás: Szingapúri Egészségügyi Minisztérium
idézem:
""Szingapúr lett az első ország a világon, amely C#O#VI #D-19-es test boncolását végezte. Alapos kutatás után kiderült, hogy a C#o#v#i#d-19 nem vírus, hanem olyan baktérium, amely sugárzásnak volt kitéve és vérrögök által emberi halálokat okoz.
Eldöntötték, hogy a C#o#v#i#d-19 betegség vérrögöket okoz, ami véralvadáshoz vezet az emberben, és véralvadást okoz az erekben, ami megnehezíti a légzést; Az agy, a szív és a tüdő nem jut oxigénhez, ezért az emberek gyorsan haldoklom.
A légzéshiány okának kiderítése érdekében Szingapúrban az orvosok nem követték a W # H # O protokollt, és boncolást végeztek C # O # VI # D-19.
Miután az orvosok felnyitották és alaposan megvizsgálták a kezeket, lábakat és egyéb testrészeket, észrevették, hogy az erek kitágultak és megteltek vérrögökkel, ami megnehezítette a vért, és csökkentette az oxigénáramlást a szervezetben, ami miatt a beteg halála....... Miután megtudta ezt a tanulmányt, a szingapúri egészségügyi minisztérium azonnal megváltoztatta a C#o#v#i#d-19 kezelési protokollt, és aszpirint adott pozitív betegeinek. 100 mg aszpirint és Imromacot kezdtek adni a betegeknek. Ennek következtében a betegek gyógyulni kezdtek, egészségi állapotuk javulni kezdett. A szingapúri egészségügyi minisztérium egy nap alatt több mint 14 000 beteget evakuált, és hazaküldte őket.
A tudományos felfedezések időszaka után Szingapúrban az orvosok azzal magyarázták a kezelés módját, hogy a betegség globális átverés, „Ez nem más, mint intravascularis véralvadás (vérrögök). Gyógyítás módjai:
antibiotikumos tabletták
Gyulladáscsökkentő és véralvadásgátlót (aszpirint) szedj.
Ez azt jelzi, hogy a betegség gyógyítható.
A lélegeztetőgépekre és az intenzív osztályra (ICU) soha nem volt szükség más szingapúri tudósok szerint. Szingapúrban már közzétették az erre a célra szóló jegyzőkönyveket.
Kína már tudja, de soha nem adta ki a híreit.
C#o#v#i#d-19 amely csak sugárzásnak volt kitéve. Csak a nagyon alacsony védettséggel rendelkező emberek legyenek óvatosak. Ez a sugárzás gyulladást és hipoxidot is okoz. Az áldozatoknak Asprin- 100 mg-ot és Apronikot vagy Paracetamolt 650 mg-ot kell szednie.
"Gyulladáscsökkentő és véralvadásgátlót (aszpirint) szedj."-ha ilyen egyszerű lenne a megoldás akkor arra egy hét alatt rájöttek volna mert minfenféle szerrel kísérleteztek már.
Extrém mennyiségű D vitamin,ez pl hatékony a komolyabb szövődmények megelőzésére.
"A Facebookon terjed egy hír."
Hát drágám, akkor már csak igaz lehet... Ha meg törlik, akkor majd lehet nyafogni, hogy el akarják titkolni az igazat. Hajrá!
"Biztosan napokon belül a te csoportodban is megjelenik."
Biztos vagyok benne, hogy egyik csoportomban sem fog megjelenni. Az üzenőfalon esetleg, vannak olyan ismerőseim, akik nem a legélesebb kések a fiókban.
"Elolvastam, nem tudom hogy mi igaz ebből."
Ha azt mondom, hogy semmi, akkor nekem jobban elhiszed, mint a "facebook"-nak?
„Üdv! A Facebookon terjed egy hír...”
Üdv, eddig olvastam...
Itt a hivatalos szingapúri Egészségügyi Minisztérium honlapja:
Ha megtalálod rajta a hírt fizetek neked egy sört.
Voltam elég sokat Szingapúrban, pontosan úgy kezelik a Covidot mint egy vírust, maszkviselés, oltás, lezárások. Amikor én voltam ott, éppen 21 nap volt a karantén külföldiként.
A message circulating is claiming that the Ministry of Health has performed an autopsy on a COVID-19 patient, leading to alleged changes in treatment protocols. This is not true.
FACTS
Singapore has not performed such an autopsy. The news states false information concerning the pathophysiology of COVID-19 infection which is not borne out of current evidence. Read more.
An earlier version of this news, which mentioned Russia instead of Singapore, has also been exposed as fake news.
We urge the public not to spread unsubstantiated information which may cause public alarm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!