Kotons elleni oltás után mennyivel kell kijönni az oltási reakcióknak?
Nekem aznap estére jött ki, fáradt voltam, úgyhogy megvacsoráztam (még azt is elárulom, hogy vacsora után megittam egy pohárka bort), éreztem, hogy emelkedik a testhőm (lázam lett), relatíve magamhoz képest nagyon korán -8-1/2 9 tájban lefeküdtem(máskor ilyen 1/2 11-11 - azaz 22:30-23:00 - körül szoktam), és hajnali 2 és 3 között, amikor mindig fel szoktam ébredni pisilni, akkor már kutya bajom volt. Visszafeküdtem, olyan max. 10 percen belül el is aludtam, és reggel 7-1/2 8-ig aludtam.
Azt hozzá kell tennem, hogy én home office-ban dolgozom otthonról, és a munkám 99%-ban nagyon kampányszerű, van, mikor hetekig nem dolgozom semmit, vagy majdnem semmit, és van, mikor két hétig szinte csak az alvás miatt "szakítom meg" a munkát. Most épp a hetekig nem dolgozom semmit, vagy majdnem semmit fázis van.
Reggelre már különösebben semmi bajom nem volt. Nekem már a 3. is ezzel megvan.
Negyediket pedig egyelőre nem tervezek, akkor sem, ha felszólítanak. Max jövő ilyenkor majd méretek egy ellenanyagszintet, meg jövő év elején szerintem - ha nem omlik össze teljesen az eü - akkor úgyis elküld a dokim majd gondolom teljes laborra, és ha már labor, akkor semeddig nem tart, azt majd én pluszba kifizetem (ha muszáj), és jelzem a laborosnak, hogy az ominózus korona-ellenanyag szintemet is mérje be és tegye rá a papírra, aztán ha elenyésző lesz, akkor úgyis szúratom a negyediket, amint lehet, csak ne legyek korlátozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!