Ha volt már egy cöliákia vérvételem, ami negatív lett, akkor jó eséllyel a következő is negatív lesz igaz? Vagy ez változhat?
15 éve volt egy lisztérzékeny barátnőm. Ő tök boldogan élt vele, de azért megéltük ennek a nehézségeit is.
Egyszer megkérdezte: milyen ízű a briós? És ott álltam mint egy f.sz és csak annyit tudtam kinyögni, h "finom" :D Aztán persze nevettünk az egészen, mert nekem természetes, hogy milyen ízű, neki meg az, h nem tudja.
Eltelt 15 év, és látom, hogy mekkora barominagy divat lett tejérzékenynek, lisztérzékenynek lenni, egyesek egyenesen vágynak rá... Beteg egy világ ez.
15 éve volt. Akkor még nem árult minden sarkon lévő Spar meg Tesco Schar termékeket. Állandóan a Lehel csarnokba járkáltunk a TAC nevű boltba, ott tudott venni pár apró péksütit, de abból sem volt túlságosan sokféle. Meg ilyen mini kenyereket vett felfújt csomagolásban. És iszonyat drágán.
Meg hát ugye otthon sütötték a kenyeret tonnaszám maguknak :)
Nem, nem akarom bebeszélni magamnak, csak mivel anno endokrinológus elküldött van egy olyan eredményem, és mivel elküldött immunológus infertilitás 3-as panelra, amiben benne van, ezért érdekelt, nem kell egyszerre paraszt módon válaszolni.
Többieknek köszönöm. Egyébként ettem glutént akkor is és úgy lett negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!