Létezhet hogy ilyen sok oltott legyen kórházban?
"Ismerős orvossal beszéltem ma akit covid osztályra tettek és azt mesélte hogy ahol van részlegen 14 oltott covidos és 48 oltatlan covid van."
Én is beszéltem ismerős orvossal. Nem is egyel. Olyannal is aki Németországban orvos. Valahogy inkább oltatlanok vannak. Ki érte ezt ugye? ;)
Aki oltott és kórházban van sem feltétlenül koronavírus miatt került kórházba. Rengeteg idős ember van akik kórházba kerülnek más problémával.
Nézd meg a példám és megérted:
Egy idős embernek van valamilyen betegsége és bekerül egy olyan osztályra, ami nem covid ostály. Például belgyógyászatra. Ott kezelik meg minden, de időközben elkapja a koronavírust a kórházba, mert ugyebár oltás alatt is el lehet kapni, de enyhe tüneteket produkál. Mivel koronavírus pozitív, hiszen ott az osztályokon folyamatosan tesztelnek, ezért nem maradhat a belgyógyászati osztályon, hanem át kell vinni a covid osztályra vagy egy olyan kórházba átszálltani, ami kijelölt covid kórház. Így abban a covid osztályon folytatják az alapbetegséggel bekerült problémáját és nem is a koronavírust kezelik!
Érted már?
Én is beszéltem ismerős orvossal (milyen sokunknak van ismerős orvosa ugye?)
Ő azt mondta, hogy 3455 oltott van bent, és 2 oltatlan, de azok is más miatt. Ki érti ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!