Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezhet hogy ilyen sok...

Létezhet hogy ilyen sok oltott legyen kórházban?

Figyelt kérdés
Ismerős orvossal beszéltem ma akit covid osztályra tettek és azt mesélte hogy ahol van részlegen 14 oltott covidos és 48 oltatlan covid van. Igaz hozzátette, hogy az oltottak közül csak egynek frissebb az oltása a többinek több mint fél éves
2021. nov. 25. 11:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj hogy sose az igazságot és a valóságot mondják, hanem azt amit az érdekük megkíván.
2021. nov. 25. 12:38
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
A férjem orvos. Náluk a kórházban több az oltott mint az oltatlan. De nem beszélhet róla, megtiltották neki, bár nekem kifecsegte. Azt mondja, a hierarchia miatt van ez a cirkusz, mert az orvosoknak muszáj elfogadni a felettes orvos utasítását, ha nem akar bajt magának, és odafentről meg az jön, hogy minent a covidra kell fogni.
2021. nov. 25. 13:41
 13/26 anonim ***** válasza:
#6: Ez az oltatlanokkal is pont így van. Azokat is covidosként kezelik, ha pozitív a tesztjük és az alapbeteggel nem igen foglalkoznak, hiába nem mutat covid tüneteket.
2021. nov. 25. 13:45
 14/26 anonim ***** válasza:
18%

12: A neten bárki leírhat bármit. Én is mondhatom, hogy a párom orvos és szerinte ez meg az van. Nincs valóságalapja, amit mondassz. Tessék bizonyítékkal szolgálni, ha valami ilyesmit állítassz. Ameddig csak így random leírsz valamit addig az nem vehető releváns információnak. Ezért terjed a sok konteó is. Most Te ezt leírtad és a sok tanulatlan embere ezt elkezdi olvasni majd viszi tovább, hogy a "kórházakban csak oltott emberek vannak" és még hozzáfűzik azt is, hogy az oltás nem ér semmit ezek szerint és ... hát ezért vannak az oltásellenesek, meg a konteó gyártók, meg akik el is hiszik és ezért tartunk ott ahol tartunk.

Az ilyen dolgokat én büntetném. Ha valamit állítassz azért vállalj felelősséget. Ha valótlant állítassz akkor bizony felelj érte, főleg ha nagy célközönség előtt teszed azt.

És most lássuk milyen kézzelfogható bizonyítékokkal tudsz szolgálni nekünk.

2021. nov. 25. 13:59
 15/26 anonim ***** válasza:
42%
A feleségem orvos, az osztályon 34 oltatlan van, és 3 oltott. A 34 oltatlanból 12 lélegeztetőgépen.
2021. nov. 25. 14:00
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
14. Konkrétan milyen bizonyítékra gondolsz?
2021. nov. 25. 14:26
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

Én már le se merem írni, hogy ki és mi vagyok. Jobb lenne tisztelni az orvosok munkáját, nem viccelődni fele, ahogy itt történik.

A lélegeztetőgépre oltatlanok kerülnek, vagy nagyon ritka esetben oltott idősek, értsd 80-90 körüli nem problémamentesek. Sokan elfelejtik, hogy az ilyen idős korú személyeknek már nem alakul(hat) ki mindig erős védettsége az eleve meggyengült immunrendszerük miatt. Az idős személyeknek a legnagyobb védelem az oltás a vírus lefolyásának mérséklésére. Nem arra irányul, hogy ne kapja el, elkaphatja, de a lefoylás már nem mindegy.

Fiatal többszörös oltott nem volt még lélegeztetőn, (kívéve a mentálisan "retardált" betegeket, de ők más kalap alá esnek)

2021. nov. 25. 14:29
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Én nem tudom honnan veszed ezeket az infókat, de nagy átlagban fele-fele az arány. Ez az igazság! ​Már én sem merem leírni, hogy ki és mi vagyok...
2021. nov. 25. 14:33
 19/26 anonim ***** válasza:
34%

én sem merem leírni hogy ki vagyok...

de biztos infóm van, hogy 300 lélegeztetettből 295 nem oltott... ez van

2021. nov. 25. 14:36
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
19. A "biztos infód" hazudott neked. Ebben viszont én vagyok 100% biztos.
2021. nov. 25. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!