Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Helyesen teszem, ha úgy...

Helyesen teszem, ha úgy ítélem meg, hogy akik nem oltatják be magukat, azoknak a kórházi kezelését (legalább fele részben) maguknak kellene állniuk?

Figyelt kérdés
Sőt! - a hozzáállásukat egyenesen közveszélyeztetésnek tartanám, annak minden következményével.

#harmadik moltás #oltás elutasítása
2021. nov. 24. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tértetek ki a kérdésnek arra a részére, ami a közveszélyeztetést érinti. Én (és velem együtt milliók) azért vigyázzanak magukra, mert nekik nem imponál a maszk, a távolságtartás és a vakcina?"

Mindig betartom a sebességkorlátozást. Ezzel az erővel akit a sebességhatár túllépése mellett baleset ér, annak is kelljen fizetnie, elvégre az is közveszélyeztetés.

Nem ülök a volánhoz ittasan, az ittas sofőr közveszélyeztet.

Nem dohányzom, de a mellettem dohányzó miatt passzív dohányosként közveszélyeztetve vagyok. És akkor még sorolhatjuk.

Ha másoknak imponálna az antialkoholizmus és a nemdohányzás, akkor 100%-ban biztonságban volnék, így meg ők a felelősek.

3 vakcina után bár megfertőződhetsz, de nem betegedhetsz meg súlyosan - legalább is ez a propaganda. Akkor hol veszélyeztetlek jobban, mint saját magamat?

Az önveszélyeztetéshez meg mint látjuk drogosnak, alkoholistának, dohányosnak is joga van - akkor hadd legyen már nekem is.

2021. nov. 24. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem fizet tb-t annak nem ingyenes az ellátás szóval ez nem jó érv.

Aki tanul, annak van biztosítása a közösből. Lehet gondolkodni hogy a bismarcki vagy az amerikai rendszer a jobb, nem mi fogjuk megreformálni a rendszert.

A nem beoltottakon meg nem kell számon kérni semmit (speciel én kettő pfizer után lettem covidos, ergo ugyanúgy terjeszthettem mint egy nem oltott), van egy kormányzat aminek a feladata (lenne) eldönteni a járvány elleni védekezést.

2021. nov. 24. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen alapon mindenki, aki valamilyen szinten felelőssé tehető azért, mert orvosi kezelésre szorul, illetve valamilyen módon megelőzhette volna a problémát, fizesse ki az ellátását...

Mivel ez a kérdés mindig csak a covid esetében merül fel, ez is azt mutatja számomra, hogy ennek az egész cirkusznak a célja nem a hatékony járványkezelés, hanem egészen más.

2021. nov. 24. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, valószínűleg nagyon utálhatod az embereket, ha ilyen kérdést teszel fel!
2021. nov. 24. 21:31
 15/21 A kérdező kommentje:

#14,

rettenetesen tévedsz. Nagyon szeretem az embereket és beképzeltség nélkül állítom, hogy ők is szeretnek engem. Pl. nincs egyetlen haragosom sem. Akivel netán régen találkoztam, az is vagy megszólít, vagy én elegyedek vele szóba és nem igyekszünk egymást lerázni magunkról. Ebben tehát tévúton jársz.

Amiért feltettem a kérdést az azért van, mert ez a mostani vírus tagadhatatlanul az egész Földünket sújtja és felelőtlenség arra várni, hogy ha más beoltatja magát, akkor nekem már nem kell, hiszen nincs kitől megfertőződnöm. Viszont -ez csalfa önámítás.

Röviden az egyes válaszokra:

- aki túllépi a sebességkorlátozást, azt a rendőr megbünteti,

- aki dohányos, azt sok helyről már kitiltották és külön helyiségeket jelölnek ki számukra,.

- stb.

Persze, ezekbe az utolsó mondataimba is bele lehetne kötni, akár jogosaan is, de pl. egy erős dohányos sem jelent akkora veszélyt a másikra, m in t egy vírusfertőzést átadó ember.

2021. nov. 25. 08:18
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

És akkor a 15-ös hozzászólásodból ki is derül, hogy valójában nem véleményeket vársz, hanem azt, hogy igazoljuk a kis kirekesztő elméletedet.

Akkor minek a kérdés? Nincsenek hasonszőrű barátaid (elvégre nagyon szeretnek téged az emberek, írtad), akikkel hátba veregethetnétek egymást a f@sza kis ötleteitekért?

2021. nov. 25. 08:26
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem, mert amíg te még az oltásnál vagy leragadva, addig haladóbb országok már megszűntették a világjárványt ivermektinnel (lásd Japán, India).
2021. nov. 25. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen teszem, ha úgy ítélem meg, hogy akik az oltás mellékhatásaitól kórházba kerültek azoknak a kórházi kezelését (legalább fele részben) maguknak kellene állniuk.

Kollégám az eletéért küzd 2. Oltás után a teste tele van vérrögökkel. Keresztapám első oltás után szintén kórház, vérrögök a tüdőben, szerencsére ő jobban van. Örüljetek inkább hogy ti nem tapasztalatok hasonlót.

2021. nov. 25. 22:48
 19/21 A kérdező kommentje:

#18,

köztudott, hogy az oltások nem adnak 100 %-os védelmet. Az említetteknek balszerencséjük van és sajnálom őket, de mennyien mentették meg az életüket az oltással?

2021. nov. 26. 07:46
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

"Az említetteknek balszerencséjük van"

Ez csak 2 amit én tudok biztosan. Az ismerősi körömben sok ilyen esetet hallani nyilván nem tudom alátámasztani a hitelességet de miért hazudjanak, hazudjak . A világháló tele van az oltás kellemetlen és veszélyes mellékkhatásaitól szenvedő betegekkel. (vérrögképződmények a testben)

Ez mind balszerencse!!!?

Egyre több hazai, külföldi orvos felvállalja hogy az oltás nem hatékony.

Nyílt titok hogy ez még kísérleti vakcina! Miközben a politika egyre nagyobb nyomást gyakorol az oltatlanokra.

+ A környezetemben senki sem halt meg Covidban!

Egyre több érv lát napvilágot az oltás ellen mint mellet! !! Túl hosszú lenne a listám írhatnék egy regényt is.

1 szó mint 100! szerintem egy logikusan gondolkodó egyénben felmerül a kétely az oltás hatékonyságát illetően!

2021. nov. 26. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!