Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 10-es skálán mennyire félsz a...

10-es skálán mennyire félsz a covidtól? Oltott vagy oltatlan vagy?

Figyelt kérdés
Én, mint kérdező oltatlan és egy 3-ast adnék rá, volt hozzá szerencsém sajnos, voltak is enyhe tünetek, kellemetlen ami miatt 3-ast adok az a fáradtság 2 napig, nem esett jól mászkálni a házban sem. Más tünetem nem volt csak ez a gyengeség érzés, ami lassan engedte, hogy újra erősen terhelni bírjam magam. Első hónapban a fertőzés után hamar elfáradtam és nehezebben regenerálódtam edzések után, sokáig volt izomlázam is.
2021. nov. 22. 22:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%

10/1.

Fiatal vagyok és erős immunrendszerrel.

Szüleim elkapták, nagyon levertek voltak.

én semmit...

2021. nov. 23. 11:21
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
10/0 oltatlan.
2021. nov. 23. 18:53
 23/23 anonim ***** válasza:
63%

10/9, de ha nem csupán magamat nézem, van ez 10/10 is.

Szoktam találkozni apummal, aki COPD-s és egyéb egészségügyi problémái is vannak. Háromszor oltott, viszont őt a COPD miatt valószínűleg egy enyhe betegség is megviselné. Anyukám frissen műtött, előtte Medrolt szedett.

Én gyakran kapok el felsőlégúti fertőzéseket és sokszor húzódnak ezek el. Krónikus gyulladás miatt Medrol kúra elébe nézek és egyéb krónikus betegségeim is vannak. Egyébként a középkorúság határán állok, már ami a koromat illeti.

Az első két oltás után nagyon kevés antitestem lett, így félek, hogy a harmadik olyan, mintha első lenne. Ezen kívül a mutációk miatt már közel se olyan hatékony.

Egyébként vékony vagyok, igyekszem egészségesen élni, most a zöldségek és gyümölcsök mellett vitamintablettákat is szedek, amúgy nem túlzottan szoktam. Sportolok is. Pár hónapja tökéletes volt a D-vitaminszintem. Viszont a csapból is az folyik (egészségügyis rokonainktól is!!), hogy nem tudni, kinél lesz durva lefolyású....

2021. nov. 23. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!